Erotikus masszázs 

Erotikus masszázst teszteltünk – kéjes ellazulás Szombathelyen

Vajon mi zajlik egy erotikus érintést kínáló masszázsszalonban? Csak az egészségmegőrzés, vagy valami egészen más? Igaz, hogy ezek titkos kuplerájok? Mi mindent lehet, kell ott csinálni? Eljuthat az ügyfél a csúcsra masszázs közben? Mi nem kérdeztünk, hanem kipróbáltunk egy szombathelyi szalont.
 
 

Erotikus masszázst teszteltünk – kéjes ellazulás Szombathelyen

Vajon mi zajlik egy erotikus érintést kínáló masszázsszalonban? Csak az egészségmegőrzés, vagy valami egészen más? Igaz, hogy ezek titkos kuplerájok? Mi mindent lehet, kell ott csinálni? Eljuthat az ügyfél a csúcsra masszázs közben? Mi nem kérdeztünk, hanem kipróbáltunk egy szombathelyi szalont.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Erotikus masszázst teszteltünk – kéjes ellazulás Szombathelyen

Vajon mi zajlik egy erotikus érintést kínáló masszázsszalonban? Csak az egészségmegőrzés, vagy valami egészen más? Igaz, hogy ezek titkos kuplerájok? Mi mindent lehet, kell ott csinálni? Eljuthat az ügyfél a csúcsra masszázs közben? Mi nem kérdeztünk, hanem kipróbáltunk egy szombathelyi szalont.

Nem kívánunk elemzésbe bocsátkozni a hazai masszázsszalonok történelmével kapcsolatban, de sokan emlékezhetnek még arra, hogy a rendszerváltás után a masszázsszalon kifejezés sokak számára egyet jelentett a bordélyházakkal. Nem véletlenül.

Hú, de ciki…

Később aztán nagyjából helyére kerültek a dolgok, és a ma működő szalonok többsége valóban masszázst nyújt. És csak azt. A szóbeszéd persze néha egész vad dolgokra képes, de hát vannak élénk fantáziával megáldott embertársaink. Magyarországon pedig még mindig kellően prűdek az emberek ahhoz, hogy felkapják a fejüket minden olyan dologra, amiben mezítelen emberi lények szerepelnek, esetleg szerepet kapnak a nemi szervek.

Persze egy szerkesztőségi értekezleten is megbeszéltük a kérdést: vajon mi zajlik egy erotikus masszázsszalonban? A csapat egyik fele szerint egyértelműen szex, orális aktustól a közösülésig bezárólag minden, míg a másik fél tartózkodó álláspontra helyezkedett. Mivel egyikünk sem volt ilyen intézményben (vagy csak nem vallja be?), egy lehetőségünk maradt az igazság kiderítésére: tesztelni kell.

Google barátunk az „erotikus masszázs Szombathely” kifejezésre a Győrben és a vasi megyeszékhelyen működő Vulkánház Masszázsszalont dobta ki értékelhető találatként, így erre esett a választásunk. (A közelmúltban a szombathelyiek Gésaház névre keresztelték át szalonjukat.)

A titokzatos ház

A Vulkánházról egyikünk sem hallott és a frekventált helyen megadott cím alapján sem tudtuk elképzelni, hol lehet. Találtunk azonban fórumbejegyzéseket korábbi ügyfelektől. A virágnyelven megfogalmazott üzenetekből kiderült, a túlnyomó többség elégedett volt a szolgáltatással és a hely színvonalával.

A megadott mobilszámon egy kedves női hang fogad. A kérdésemen, miszerint mit kell vinni a masszázsra, mivel még nem jártam ilyenen, elkuncogott egy kicsit, majd közölte, semmit nem kell hozni, ha zuhanyozni szeretnék, ahhoz biztosítják a törölközőt.

Mivel nem szabtam meg, hogy melyik masszőrlányhoz kerüljek, a telefonhívástól számított két órával már mehettem.

Nyúlkálni azért szabad

Fél órával korábban érkeztem a cím elé, hogy megkeressem: hova is kell majd menni. Kiderült, naponta járok el a szalon előtt, de mivel nem hirdeti cégér a bent zajló tevékenységet, az épületet szimpla családi háznak gondoltam. Redőnyei leeresztve, kívülről semmi feltűnő, szolid sarokház. Nem ciki bemenni. Mégis zavarban voltam. Kamaszkoromat felidéző félelmemet legyőzve csengettem be a házba. Törékeny, huszonéves fiatal nő nyitott ajtót. Üdvözölt és bevezetett az előtérbe. A falon tanfolyamok elvégzését igazoló oklevelek, köztük az engem fogadó lányé.

Még egyszer tisztáztuk, milyen masszázst is szeretnék, az erotikuson kívül van még ugyanis kondicionáló, relax és egzotikus is, de az erotikuson belül is kilenc típus közül lehet választani. Elsőre maradtam az egy órás érzékinél, majd a lány –nevezzük Szilvinek – közölte a honlapon is szereplő árat.

Tisztázta az erőviszonyokat is: maximum annyit tehetek, hogy megérintem kézzel, de ez 2 ezer forint felár. A felajánlott zuhanyzás lehetőségével sem éltem.

Jobb az óvatosság!

Beléptünk egy bordóra festett szobába. Középen egy masszázságy, körben pedig ellazulást segítő dekorációk. Gyertyák, mécsesek, sólámpa, egzotikus dísztárgyak. A rádióból az egyik országos kereskedelmi rádió zenéje szól halkan. Szilvi megkér, hogy vetkőzzek le teljesen, és hassal feküdjek az ágyra. Közben gyorsan körbevizslatok. Az ágyon friss, tiszta lepedő, a szoba padlóján semmi nyoma kosznak. Mini kamerákat se látok. A szoba amúgy kellemes, talán ezért is történt, hogy magam is meglepődtem rajta, milyen egyszerű volt levetni minden ruhát.

Zene, félhomály, lágy érintés

Csukott szemmel vártam Szilvit, aki kiment valamiért. Amint visszatért, lekapcsolta a villanyt, kellemes félhomályba borult minden. Egy parával kevesebb. A szemben lévő tükörben láttam meg, hogy csupán fehérneműt visel. Rádió helyett indul a CD. A nyugtató zenére lát neki a masszázsnak. Talptól indul, olajos krémmel tette sikamlóssá a bőrömet. Egy perc elteltével már csukott szemmel lebegek és élvezem a helyenként lágy, néha erősebb érintéseket, fogásokat. Szilvi nem kapkod, mindenhol alaposan átsimított, beleértve a comb belső felét és a fenéktájékot is.

Sok a törzsvendég

Amikor a hátnál és nyaknál tart, beszélgetünk néhány mondatot. Ő a munkámról kérdezett, meg arról, voltam-e már masszázson. Én pedig azt tudakoltam, nem fárasztó-e órákat állni az ágy mellett. Mint kiderült, valóban ez a legmegterhelőbb, de bírja. Sok a törzsvendég, de mindig jönnek új emberek is. Nem csak férfiak.

A hölgyeket férfi masszírozza és arra is van lehetőség, hogy a párok egymás melletti ágyakon lazuljanak masszázs közben. Szilvit arról is kérdezem, vajon a férfiak elmondják-e otthon, hogy itt jártak? Szerinte a többség nem vallja be. Sok üzletember is jár hozzájuk, neki ez az egy óra nagy lökést ad az aznapi munkájukhoz. A beszélgetést telefoncsörgés szakítja meg. Az enyém az, a lazulós félhomályban olyan a hangja, mintha valaki gránátot dobott volna a szobába. „Semmi baj” – nyugtat Szilvi és megkérdezi, odahozza-e. Nem kérem, de átkozom magam, hogy nem némítottam le. A forró tenyér a hátamon azonban gyorsan elfeledteti a malőrt.

Hátra arc

Talán 30-40 perc telhetett el, amikor az egyik szám végén Szilvi megkér, forduljak a hátamra. Magam is meglepődök rajta, milyen gyorsan teszem. Azon pedig még jobban, hogy Szilviről lekerült a melltartó.

Csukott szemmel élem át, ahogy talptól kezdve ismét végigjárja a keze a testemet. Egy porcikát sem hagy ki, a combom után tenyere végigsiklik a péniszemen.

Eddig tartott az érzéki rész és innét már kéj – fut át az agyamon, de a masszőr már folytatja is, halad felfelé. A has és mellkas következik. Csak egy kicsit bánkódok ezen, mert továbbra is nagyon kellemes, amit csinál. „Élvezed a masszázst?” – kérdi Szilvi, én pedig nagyot nyelve bólintok. Ismét vége egy számnak és Szilvi abbahagyja a simogatást, gyúrást. Biztos vagyok benne, hogy ennyi volt, de remélem, még egy kicsit hagy lebegni, mielőtt megkér a fedélzet elhagyására…

Van befejezés

A lejátszóban azonban újabb zene indul és érzem, hogy a masszőr az ágy végénél van. Kinyitom a szemem, Szilvi mosolyogva ott térdel a két lábam között. Az ujjai végigsiklanak a medencémen és a combomon, majd ismét visszatérnek az ágyékomhoz és rákulcsolódnak az útjukba kerülő, ágaskodó útakadályra. A többit nem részletezem. A végeredmény mindenestre méltó a hely elnevezésére. (Vulkánház, emlékeztetőül.) Kicsit szédelegve szedem magam rendbe, majd kilépek a folyosóra.

Nem a fekete gazdaságot gyarapítjuk

Szilvi is érkezik hamarosan. Fizetek. Az ár a négycsillagos szállodák masszázsának árszínvonalát tükrözi, de a befejezés nyilvánvalóan kicsit eltér attól. Egy óra 10 ezer forint. A masszőr átveszi a pénzt, egy kis türelmet kér, s már hozza is a számlát. A szolgáltatás rubrikában a „masszázs” szó szerepel, az ügyfél tehát megnyugodhat, nem a feketegazdaságnak vetette alá magát. Szilvi két puszival búcsúzik.

Körkérdés: a húszasok elutasítók

Megkérdeztünk néhány lányt és asszonyt, mit szólnának ahhoz, ha a párjuk elmenne ilyen masszázsra?

Három, most végzős gimnazista egymástól függetlenül is ugyanazt mondta: szakítanának a fiúval, ez egyértelmű félrelépés. Egyikük azt is hozzátette: ha ilyen szolgáltatást venne igénybe a fiú, akkor az azt jelentené, nála nem kap meg mindent és így pótolná a hiányt.

Két huszonéves lány közül az egyik volt szakításpárti – erkölcstelennek és gusztustalannak tartja az egészet – míg a másik megengedőbb. Ha a fiúja nem fekszik le a masszőrrel, akkor ezzel nincs semmi gond. „Nem ismerek olyan pasit, akinek ne lenne szüksége kalandra. Inkább ilyenben vegyen részt a tudtommal, mint hogy lefeküdjön valakivel, titokban.” – fogalmazta meg a 26 éves banki alkalmazott.

A harmincasok már eltűrnék

Három, harmincas éveiben járó nő közül már senki nem tartotta válóoknak az erotikus masszázst. „Azon sértődnék meg, ha nem kérdezné meg tőlem, én nem akarok-e menni” – mondta nevetve a 33 éves, kertész. Egy könyvelő szerint: „A férfiakat nem lehet megkötni, az a nő, aki azt hiszi, hogy a férje soha rá sem néz másra, az álomvilágban él. Magunkról tudom, hogy kevesebbet vagyunk együtt, mint amennyit szeretnénk együtt tölteni. Gyerekek, házimunka, rokonság, munkahelyről hazacipelt meló, mind gátló tényező. Van olyan, amikor nekem nincs kedvem a szexhez, van, amikor a párom hulla fáradt. Miért sajnálnék tőle egy órányi lazulást? Az jobb lenne, ha a kocsmában vedelne?”

F. Nóra otthon nevel három gyereket. Neki sem lenne válóok, ha a férje időnként eljárna masszázsra. „Szerencsére jól keres, nem okozna gondot a háztartásban egy havi tízezres kiadás, hiszen sok más hülyeséget is megveszünk. Néha érzem a férjemen, hogy több együttlétet igényelne, de a gyerekek leszűkítik a mozgásterünket, én is elfáradok estére. Miért érezném megalázónak, vagy sértésnek, ha el tudna menni ilyen masszázsra? Biztosan felszabadultabb lenne utána. Azt viszont elvárnám cserébe, hogy itthon engem is masszírozzon legalább egy órán át, és csak rám figyeljen.”

A negyvenesek meg hezitálnak

A negyvenéves korosztály megkérdezettjeinél ismét találtunk olyat, aki nem nézné jó szemmel, ha a párja erotikus masszázson venne részt. „Ha én vagyok a felesége, akkor ez azt jelenti, hogy csak nálam keressen kielégülést, vagy fel is út, le is út. Ha meg nem vagyok elég neki, akkor adja be a válókeresetet. Ennyi erővel utcalányokhoz is mehetne” – fogalmazott élesen egy bolti eladóként dolgozó hölgy. Egy butik eladó viszont úgy véli, ha tud arról, hogy a férje ilyenre szeretne menni, akkor áldása rá, csak ne utólag derüljön ki.

És ön?

És mi az Ön véleménye? Elmenne erotikus masszázsra, akár férfi, akár nő? És mit szólna hozzá, ha a párja menne el? Írja meg nekünk!

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés