Féltékenységből leszúrta élettársát

Ittas állapotban kezdtek veszekedni.
 
 

Féltékenységből leszúrta élettársát

Ittas állapotban kezdtek veszekedni.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Féltékenységből leszúrta élettársát

Ittas állapotban kezdtek veszekedni.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt nyújtott be vádiratot azzal a nővel szemben, aki féltékenységből megszúrta élettársát. A férfi olyan életveszélyes sérülést okozott, hogy meg kellett műteni.

A vádlott és a sértett 2018. június 17-én hajnali 01 óra után Kesztölcön, az utcán - a házuk előtt - ittas állapotban veszekedtek, majd össze is verekedtek.

Később a nő a házukban magához vett egy 11 cm pengehosszúságú kést, és azzal kiment az utcára. A sértett ezt meglátva azt kiabálta a vádlottnak, hogy „gyere szúrjál le!”, és ezután ismét dulakodni kezdtek egymással. Ennek során a vádlott a késsel egy alkalommal, közepes erővel a sértettet a hasán megszúrta.

A szúrás miatt a férfinak életveszélyes hasfali sérülése keletkezett, meg műtéti ellátásra szorult, szakszerű orvosi ellátás hiányában a sérülés a sértett halálát is okozhatta volna.

A férfi megbocsátott a nőnek.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett a büntetlen előéletű nővel szemben arra, hogy ha a vádlott az előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismeri, úgy őt a Tatabányai Törvényszék 1 év 6 hónap, végrehajtásában 5 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje - közölte az Ügyészség.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés