Ferihegyen fogták el az Iszlám Állam egyik harcosát

 
 

Ferihegyen fogták el az Iszlám Állam egyik harcosát

 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Ferihegyen fogták el az Iszlám Állam egyik harcosát

A Terrorelhárítási Központtal együttműködve a Fővárosi Nyomozó Ügyészség nyomozó ügyészei pénteken őrizetbe vették és kihallgatták azt a szír férfit, aki a gyanú szerint az Iszlám Állam tagjaként végzett ki embereket Szíriában - közölte az ügyészség. még 2018. december 30-án fogták el a Liszt Ferenc repülőtéren a 27 éves férfit, miután hamis papírokkal igazolta magát és a vele lévő nőt.

Emiatt a bíróság embercsempészés bűntette és más bűncselekmény miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, valamint három évre kiutasította Magyarországról. Kitoloncolásra várva idegenrendészeti őrizetbe vették. Eközben derült ki, hogy a szír férfi 2016 óta az Iszlám Állam harcosa. A nemzetközi nyomozás eddigi adatai szerint a szíriai Homsz városában követett el gyilkosságokat.

Az őrizetbe vett férfit minősített emberölés bűntettével elkövetett terrorcselekmény bűntette és terrorcselekmény előkészülete elkövetésével gyanúsítják.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés