Többé nem okozhat gondot a helyesírás

Nagy segítség lesz.
 
 

Többé nem okozhat gondot a helyesírás

Nagy segítség lesz.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Többé nem okozhat gondot a helyesírás

Nagy segítség lesz.

Kedden tartották a szokásos évi Cloud Next konferenciát, ahol bejelentette a Google, hogy új funkciókkal bővül a jövőben.

A Smart Compose nevű funkció a Docs, a Gmail és a Hangouts szolgáltatásokban lesz elérhető. A szövegszerkesztők helyesírás-ellenőrzőjéhez hasonlóan a leírt szöveget automatikusan kijavítja majd, a szövegkörnyezetnek megfelelően. Tehát ha leírunk egy szöveget, arra a Google mesterséges intelligenciára épülő algoritmusa automatikusan korrekciós javaslatokat tesz majd.

Valami új

David Thacker, a G Suite szolgáltatásokért felelős alelnök elmondta, hogy a Google hibajavítója teljesen más elven fog működni, mint a Microsot Word. Nem lesznek piros aláhúzások a szövegben, helyette viszont lesz pongyola nyelvről irodalmira fordítás- írja a QZ.

Mivel a rendszer egy mesterséges intelligenciára épül, így folyamatosan javulni fog a program. A Google Translate esetében is fejlődésre számíthatnak a felhasználók, ugyanis a folyamatos visszajelzések alapján egyre precízebbé teszik a fordítóprogramot a fejlesztők.

A Smart Compose a következő hetekben már elérhető lesz, először a Gmail felhasználóinak.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés