Győzelemmel kezdett hazai pályán az Egis Körmend

Egy labdás meccs lett a MAFC elleni találkozó.
 
 

Győzelemmel kezdett hazai pályán az Egis Körmend

Egy labdás meccs lett a MAFC elleni találkozó.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Győzelemmel kezdett hazai pályán az Egis Körmend

Egy labdás meccs lett a MAFC elleni találkozó.

A román Steaua ellen győzelem után a Sopront idegenben legyőző MAFC-ot fogadta hazai pályán az Egis Körmend - írja a bb1.hu. A találkozó első pontját a Körmenden jól ismert Fodor Márton szerezte büntetőből, de a negyed derekára Wright és Tuoyo pontjai után már a hazaiak vezettek 10-5-re. A folytatásban Hollins is elkezdte a pontgyártást, de a fővárosiak jól tartották magukat, így tíz perc játék után 15-13 volt az állás.

A második negyedben nehezen indult be a pontgyártás, az első öt percben mindkét csapat csupán 5-5 egységet tudott szerezni. Három perccel a nagyszünet előtt Hot triplájával átvette a vezetést a MAFC (24-25), de Wright egy hármassal és egy kettessel gyorsan válaszolt is. A második etapot végül minimálisan megnyerte a MAFC, így félidőben 29-28-at mutatott az eredményjelző.

A harmadik negyed elején is tapadt a vasiakra a MAFC, egy ideig, ugyanis Ferencz és Wright trojkája után hat pontra ellépett a Körmend (40-34). A fővárosi együttes azonban nem ijedt meg, sőt a folytatásban Davis büntetőivel ki is egyenlített (42-42). A Körmend megint vezetett, ám Fodor Márton egalizált, így 45-45-el várták a csapatok a zárófelvonást.

A remekül játszó David sikeres büntetőinek köszönhetően az utolsó etap elején átvette a vezetést a MAFC (50-51), Hot triplája után pedig "meglógott" 53-56-ra is, és Wright által hiába jött a válasz távolról, Neighbour is elsüllyesztett egy hármast (59-60). Ezen az estén Wright volt az, akire hazai oldalon a nehéz pillanatokban lehetett számítani, újabb triplájával visszavette a vezetést a hazai együttes, amikor már csak három perc volt vissza. A fővárosi időkérés után a legjobbkor jött Ferencz sikeres távolija, de ismét volt válasza a MAFC-nak: David triplája és Hot kettese után már a hazaiak kértek időt (67-65). Az utolsó másfél percben sikerült megőriznie előnyét a hazaiaknak, akik végül 69-67-re nyertek a MAFC ellen.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés