Hadházy Ákos Szombathelyen is aláírásokat gyűjtött és támogatta László Győző kampányát

Hadházyt a V, mint Vas Egyesület hívta meg, felpezsdült az Órásház melletti tér.
 
 

Hadházy Ákos Szombathelyen is aláírásokat gyűjtött és támogatta László Győző kampányát

Hadházyt a V, mint Vas Egyesület hívta meg, felpezsdült az Órásház melletti tér.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Hadházy Ákos Szombathelyen is aláírásokat gyűjtött és támogatta László Győző kampányát

Hadházyt a V, mint Vas Egyesület hívta meg, felpezsdült az Órásház melletti tér.

Két standon is folyamatosan gyűjtötték az aláírásokat, szép számú érdeklődő közepén, a képet az október 14-i, időközi önkormányzati képviselő-választás kampányplakátjai színesítették.

Hadházy Ákos érkezett Szombathelyre, hogy itt is elindítsa akcióját az európai ügyészséghez csatlakozás érdekében. Nem véletlen, hogy az aláírásgyűjtés bejelentése után azonnal támadás indult ellene. Egy interjúban kijelentette, hogy ha hazánk csatlakozna az európai ügyészséghez, Polt Péter nem állíthatná le a korrupciós nyomozásokat.

Hadházyt a V, mint Vas Egyesület hívta meg, azért is, mert utolsó hetébe fordult a Czeglédy Csaba volt választókerületében, a Derkovitson kiírt időközi választás kampánya.

Nem is gondoltuk volna, hogy a Fideszből éppen a korrupcs ügyek miatt már régen kilépett, majd nemrég az LMP-ből is távozott politikus, országgyűlési képviselő ilyen népszerű Szombathelyen, tényleg sokan vették körül.

Közben kiderült, hogy eddig is több százan írták alá itt az íveket, Hadházy később azt mondta, volt, aki hetven aláírást hozott, már korábban elkezdte azokat gyűjteni. Az akció természetesen tovább folytatódik, a részleteket a V, mint Vas Facebook-oldalán találják.

Tartottak egy rövid sajtótájékoztatót is, ami jobban hasonlított lakossági fórumra, hiszen a lakók jóval többen voltak, mint a két szem megjelent újságíró. Szendrő-Németh Tamás, az egyesület tagja és alapítója kijelentette, sokat mond, hogy az elmúlt nyolc év alatt Mészáros Lőrinc a „miniszterelnök strómanjaként” az ország leggazdagabb embere lett, köszönhetően a jól csoportosított uniós támogatásoknak.

De ez csak úgy sikerülhetett, hogy Polt Péter legfőbb ügyész vigyázott arra, hogy ne legyenek korrupció elleni nyomozások. elidézte Orbán Viktor parlamentben elmondott kijelentést, miszerint nincs olyan ember, aki őt lekötelezhetné, Szendrő- Németh szerint ez azért van így, mert ő már mindenkit lekenyerezett. Ezt pedig csak az európai ügyészséghez csatlakozással lehet leállítani - mondta.

Varga Tamás, az egyesület elnöke, kijelentette, számukra nagyon fontos, hogy László Győző nyerjen a választókerületben, ebben segítenek, és arra buzdítanak mindenkit, hogy ugyanezt tegye. Az európai ügyészséghez csatlakozás is fontos számukra, ezért is hívták meg Hadházy Ákost. Erdogan éppen zajló budapesti látogatásáról kifejtette, nem örülnek neki, nem szeretnék, ha a diktátorok hazajárnának Magyarországra.

Hadházy Ákos azzal kezdte, igenis, össze lehet gyűjteni az egymillió aláírást. Ehhez két dolog kell, hogy az emberek akarjanak nemet mondani a korrupcióra, és hogy meg lehessen szervezni az akciót. Kijelentette, hamis az az állítás, hogy a magyarokat nem érdekli a korrupció, és már látszik, hogy sokan segítenek az akcióban. A sikerhez sok ember, sok munka kell, de látszik, hogy meglesz.

Magyarországon a magyar főügyész szabotálja a korrupciós ügyeket, ha az ügyészeknek lesz egy európai főnöke, ezt nem tudják tovább csinálni. Az EU-nak is elege van abból, hogy ellopják az uniós támogatásokat, és le fogják állítani a pénzeket, ahogyan már le is állították. Hatalmas gazdaság válságot és a forint árfolyamának esését okozhatja, ha a már háromnegyed éve csúszó támogatások nem érkeznek meg - mondta.

Hozzátette, minden helyi választáson lehet üzenni a kormánynak, hogy áprilisban nem a korrupcióra mondtak igent az emberek, azokat a választásokat elcsalták, megtévesztették az embereket, de most itt a lehetőség, hogy egy hatalmas nemet üzenjenek a kormánynak.

László Győző kijelentette, a V, mint Vas Egyesület olyan értékrendet képvisel, amit ős is a magáénak érez, ezért is megtisztelő a támogatásuk és a bizalmuk. Ha bizalmat kap 14-én, akkor másnaptól ezeknek az értékeknek a szellemében akarja képviseli a Derkovits-lakótelepen élőket. Az aláírásgyűjtésnek örül, mert úgy véli, a közpénzeknél nem lehet elég szigorúnak lenni. Tett egy ígéretet is, ha képviselő lesz, tenni fog azért, hogy a közpénzek jó helyre menjenek és figyelni fogják a pénz útját.

Szendrő-Németh Tamás zárszóként azt kérte a derkovitsiaktól, hogy szavazzanak László Győzőre. Hozzátette, ha Melega Miklós, a Fidesz képviselőjelöltje is ebben a körzetben lakna, neki is ezt tanácsolná, mert vele ellenében László Győző képes lesz szembe menni a városvezetés nem mindig kívánatos akaratával. Tudja, hogy a Fideszben sem mindenki ért egyet mindennel, de sokan le vannak kötelezve. Szemben velük, és ezért is reméli, hogy László Győző erősíti a soraikat.

Megtapsolták.

A V, mint Vas élő videója a sajtótájékoztatóról:

V, mint Vas

V, mint Vas was live.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés