A Haladás kikaparta a gesztenyét az SZKKA-nak

Városunk mindkét kézilabdacsapata győzött a hétvégén.
 
 

A Haladás kikaparta a gesztenyét az SZKKA-nak

Városunk mindkét kézilabdacsapata győzött a hétvégén.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

A Haladás kikaparta a gesztenyét az SZKKA-nak

Városunk mindkét kézilabdacsapata győzött a hétvégén.

A második tavaszi fordulót rendezték az NB I/B-s női kézilabda-bajnokságban. A bajnoki címre hajtó Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia a 9 gólig jutó Schneider Éva vezérletével, 20-14-es félidő után simán, tíz góllal nyert hazai pályán a Rinyamenti KC ellen. Az SZKKA tizenhárom győzelemmel és két vereséggel harmadik a tabellán.

Swietelsky-Szombathelyi KKA - Rinyamenti KC 40-30 (20-14)

SZKKA: Schneck - Takács K. 4, Virág N. 3, Smid E. 3, Takács B. 5, Pődör R. 3, Csire F. 2, csere: Pálinkás, Jurik - Mayer 5 (3), Scneider 9 (1), Horváth P. 3, Szendrei 3, Szuhogyi, Bozzai.

Füzesi Ferenc, az SZKKA vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának: Kicsit ugyan nehezen melegedtünk be, de aztán hamar kialakult a jó ritmusú védekezés. Gyors indításokkal és lendületes gólokkal érvényesültünk, elégedett voltam az első félidővel. Aztán a második játékrészben kicsit belepihentünk, kicsit lelassítottunk, az nem nagyon tetszett, de összességében örülök a 40 gólnak, a lányok jól játszottak. A támadásaink nagyon jól sikerültek, igaz, hogy a második félidő közepén volt egy kis hullámvölgyünk, de azt a magabiztos vezetésnek tudom be. Az egész meccs alatt az történt, amit mi szerettünk volna.

Haladás-bravúr a listavezető ellen

A Haladás VSE is hazai pályán aratott győzelmet, méghozzá nagyon értékeset, hiszen a forduló előtt még listavezető (a Mosonmagyaróvárral holtversenyben) NEKA volt a zöld-fehérek ellenfele. Kovács László együttese 16-14-es félidő után bravúros, 26-25-ös győzelmet aratott. A zöld-fehérek ezzel öt győzelemmel és tíz vereséggel a tabella tizedik helyén állnak.

Szombathelyi Haladás VSE – NEKA 26-25 (16-14)

A HVSE a következő fordulóban Mohácsra látogat, míg az SZKKA éppen a NEKA vendége lesz.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés