Hármas karambol Lukácsházán

A vétlen sofőr megsérült a balesetben.
 
 

Hármas karambol Lukácsházán

A vétlen sofőr megsérült a balesetben.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Hármas karambol Lukácsházán

A vétlen sofőr megsérült a balesetben.

Kőszeg felé haladt egy Toyota személyautó kedden délután a 87-es főúton, amikor Lukácsházán utolért egy balra kanyarodási szándékkal lassító autót.

A Toyotát vezető férfitől megtudtuk, hogy nem észlelte az Opel féklámpájának és irányjelzőjének felvillanását és váratlanul érte az autója ráfutásjelzőjének megszólalása. A vészjelző hang után nem fékezett, hanem jobbra, a padka felé kormányozta az autóját, így a Toyota bal eleje ütközött az Opel jobb hátuljával, kitörve annak a kerekét.

Az ütközéstől előre lendülő Opel érintőlegesen ütközött a szemből érkező VW kisáruszállítóval. Az Opelt vezető férfi megsérült a balesetben, a mentők kórházba szállították. Információnk szerint sérülése nem súlyos. A VW-t vezető férfi nem sérült meg a balesetben.

A helyszínelés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon. A személyautókat Lukácsházán át elterelték, a buszok és kamionok pedig kénytelenek voltak várakozni, de a rendőrök több alkalommal is megnyitottak egy sávot rövid időre, hogy a nagy járműveknek ne kelljen sokat várniuk.

A forgalom irányításában polgárőrök segítették a rendőröket.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés