Vajon téged talál el Ámor nyila a héten?

Szerelem, előléptetés, váratlan utazás. Nehogy lemaradj arról, mi mindent tartogat február második hete!
 
 

Vajon téged talál el Ámor nyila a héten?

Szerelem, előléptetés, váratlan utazás. Nehogy lemaradj arról, mi mindent tartogat február második hete!
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Vajon téged talál el Ámor nyila a héten?

Szerelem, előléptetés, váratlan utazás. Nehogy lemaradj arról, mi mindent tartogat február második hete!
Bak

Eljött az ideje annak, hogy elismerjék munkád vagy eredményes tanulásod! Keményen megdolgoztál a sikerekért, így most nincs más dolgod, mint élvezni ennek gyümölcsét. A héten a figyelem középpontjába kerülsz, minden terved támogatókra talál. Nem árt azonban néha lazítani is, menj el hétvégén a barátaiddal egyet kirándulni vagy bulizni.

Vízöntő

Ha nincs párkapcsolatod, akkor nézz jól körül környezetedben, mert valaki bizony sóvárog utánad, s ennek már adta jelét, csupán te nem láttad a fától az erdőt. Akik már párkapcsolatban élnek, ott is szükség van az érzelmek mozgósítására, és valami újdonságra a kapcsolatban. Munka terén mozgalmas hétre számíthatsz, a legjobb taktika a túléléshez az lesz, ha alkalmazkodsz az épp aktuális körülményekhez.

Halak

Ezen a héten majd kicsattansz az energiától és tettvágytól, s ezt olyan dolgok és feladatok elvégzésére kellene fordítanod, melyeket az elmúlt hetekben csak halogattál. Ne feledkezz el a pihenésről sem. Ha két végén égeted a gyertyát előbb-utóbb egészségügyi problémák üthetik fel fejüket.

Kos

Munkád ezen a héten nagy szerepet kap, legyen szó előléptetésről vagy akár egy új munkahelyről. Minden esetre se kapkodj, állíts fel inkább fontossági sorrendet! Karrieredet most alapozhatod meg, így fontos, hogy józan ésszel dönts.

Bika

Ezen a héten szépen alakulhat egy induló, vagy javulhat meglévő párkapcsolatod. Most partnerednek is lesz ideje veled foglalkozni, használd ki a Valentin napot és kérj valami különleges ajándékot. Szerdán vagy csütörtökön érdemes lesz résen lenned a munkahelyeden, ugyanis érdekes változás jöhet.

Ikrek

Már hétfőn reggel rossz lehet a közérzeted, eluralkodhat körülötted a szokásos hét eleji káosz. Állj a sarkadra, ne hagyd, hogy az egész hetedre rányomja a bélyegét ez a zűrzavar. Képes vagy bármit megvalósítani, létrehozni, hát cselekedj gyorsan, és mosolyogj sokat!

Rák

Ne zárkózz be otthonod négy fala közé, különben előbb utóbb megesz az unalom. Valóban sok elintézetlen dolgod van, viszont szükséged van neked is friss levegőre, nem ülhetsz állandóan a feladatok tömege felett. Itt az ideje, hogy találkozz barátaiddal, esetleg meglátogasd rég nem látott rokonaidat is!

Oroszlán

Meglehetősen mozgalmas hét áll előtted: meghívás egy összejövetelre, munkahelyi előléptetés esetleg váratlan utazás. Ne habozz és élj a lehetőséggel,hisz az elmúlt hetekben elég sok munkád vagy tanulnivalód volt, s most itt az ideje a kikapcsolódásnak is!

Szűz

Légy óvatos és körültekintő ezen a héten, ugyanis könnyen belebonyolódhatsz valami olyan dologba, ami ugyan izgalmasnak tűnik, de sokkal inkább veszélyes és kockázatos! Jobb ha most visszavonulsz néhány napra ráérsz máskor kalandozni és sikereket bezsebelni.

Mérleg

Nem árt ha egy kicsit magadba nézel, ugyanis az elmúlt időben sok embert megbántottál. Itt az ideje, hogy bocsánatot kérj tőlük, ha nem teszed, számodra fontos emberek fordíthatnak hátat neked örökre. Csütörtöktől újra kitisztul az ég és élvezheted tovább az életet, hisz sikerül minden gondot elsimítanod.

Skorpió

Fantáziád ezen a héten útnak indul, egyenesen szárnyakra kap, sok új ötlettel rukkolsz elő. Most nem csak a tervezéshez, de a megvalósításhoz is elég energiád van. Hajrá, lépj a tettek mezejére! Szerdán azonban megnő a baleseti rizikófaktor, így nem árt elővigyázatosnak lenned.

Nyilas

Vigyázz, hogy kinek, s miként mondod el a véleményedet, mert rosszul sülhet el a mondanivalód. Most akkor teszed jól, ha inkább visszavonulót fújsz, átgondolod lehetőségeidet és mérlegelsz. Hidd el, néha érdemes csendben maradni, s figyelő álláspontra helyezkedni!

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés