Hétvégén elstartol a XX. Joskar-Ola Fesztivál

 
 

Hétvégén elstartol a XX. Joskar-Ola Fesztivál

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Hétvégén elstartol a XX. Joskar-Ola Fesztivál

Hétvégén elstartol a XX. Joskar-Ola Fesztivál, melyet a szervező, a Joskar-Ola Alapítvány az idei évben is úgy állított össze, hogy minden korosztály megtalálja a számára szimpatikus zenei stílust. Így a színpadon helyet kap a fiatalok egyik kedvence a SZABYEST, de az is jól szórakozhat, aki a mulatósabb zenét kedveli hiszen fellép a Matyi és a Hegedűs, valamint a Jolly és Suzy.

Aki viszont a Hősöket vagy a Mokka Tribute Band zenei stílusát kedveli az is örülhet, hiszen ők is a fellépők között vannak az idei évben. A Joskar-Ola Fesztiválon ismét lesz gulyásfőző verseny, sakkverseny, aszfaltrajzverseny, gyermek és ifjúsági ügyesség verseny, kutyaszépség verseny, és második alkalommal kerül megrendezésre a tuning találkozó is.

A rendezvény jótékonysági célja a Micimackó Óvoda támogatása, melyhez egy széles körű városi összefogást sikerült összehoznia az alapítványnak, ennek köszönhetően a városban működő cégek és alapítvány együttesen közel másfél millió forinttal támogatják az óvodát.

A Joskar-Ola Fesztivál nem feledkezett meg idén sem a gyermekes családokról, hiszen szombaton és vasárnap színvonalas vidámparkkal és gyermekprogramokkal várják a gyerekeket. A rendezvényre a belépés díjtalan.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés