Hibrid szamár-zebra született Magyarországon

Zebrát vártak.
 
 

Hibrid szamár-zebra született Magyarországon

Zebrát vártak.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Hibrid szamár-zebra született Magyarországon

Zebrát vártak.

A Magyar Nemzeti Cirkusz a Facebookon osztotta meg a hírt az új jövevényről. Zebrát vártak, de egy foltos-csíkos hibrid szamár-zebra született.

A társulat már több hete várta a kis zebra jövevényt, ám hajnalban amikor Kenya, a zebra mama életet adott egy makk egészséges kanca csikónak mindenki meglepődött. Egy foltos-csíkos hibrid szamár-zebra született. A pici teste tarka a lábai pedig csíkosak, tehát egy zebra és szamár keveréke. Az édesapja Levente, aki egy tarka szamár.

Napközben egy hatalmas kifutóban vannak együtt a Nemzeti Cirkusz állatai. Valószínű egyik este Levente a szomszédos kifutóból átslisszant Kenyához, és megesett a románc. Ehhez hasonló - tudomásom szerint - még nem történt Magyarországon. Számunkra az a legfontosabb, hogy a kicsiny egészséges, és nagyon örülök annak, hogy olyan jól érzik magukat az állatok társulatunknál, hogy szaporodnak – kommentálja a történteket Ifj. Richter József, aki azt is elárulta, hogy a kis szamár-zebrának a közönség segítségével fognak nevet találni.

A jövevény szerencsére egészséges, neve még nincs, azt a közönség segítségével adnak neki a későbbiekben.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés