Hídról vetette magát a Dunába egy nő

 
 

Hídról vetette magát a Dunába egy nő

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Hídról vetette magát a Dunába egy nő

Hajnali 1-kor lett figyelmes a Ráckevei Rendőrkapitányság szolgálatirányító-parancsnoka az egyik térfigyelő kamerán egy nőre, aki céltalanul bandukolt az út kellős közepén az Árpád híd irányába – adta hírül a police.hu.

Az ügyeletes érezte, hogy valami nincs rendben, így a nőre irányította a kamerát. Amikor látta, hogy a nő elkezdett felmászni a híd korlátjára, egy járőrrel és a körzeti megbízottal azonnal autóba pattantak és perceken belül a helyszínre érkeztek. Alaposan átvizsgálták a környéket és végül a vízben lettek figyelmesek egy vastag ruhában, eszméletlenül sodródó alakra.

Nem tétováztak, ketten rögtön a vízbe ugrottak és a partra húzták a nőt, miközben a harmadik lámpával segítette a mentést. A 74 éves nő időközben magához tért, a parton a rendőrök pokróccal és saját ruhájukkal bugyolálták be, hogy melegen tartsák, amíg a mentők a helyszínre nem értek.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés