Husánggal támadt volt barátnőjére, majd megkéselte

A szombathelyi férfi nem tudott belenyugodni a szakításba.
 
 

Husánggal támadt volt barátnőjére, majd megkéselte

A szombathelyi férfi nem tudott belenyugodni a szakításba.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Husánggal támadt volt barátnőjére, majd megkéselte

A szombathelyi férfi nem tudott belenyugodni a szakításba.

A szombathelyi ügyészség kezdeményezte annak a fiatal férfinak az előzetes letartóztatását, aki késsel támadt a volt barátnőjére hétfőn a reggeli órákban egy Szombathely közeli településen.

A fiatal férfi nem tudott belenyugodni a szakításba, március óta naponta próbált kapcsolatba lépni vele, telefonon és közösségi oldalakon zaklatta a lányt. Több olyan elektronikus levelet is küldött neki, amiben megöléssel fenyegette meg.

A fiú a lány nevében regisztrált különböző partnerkereső oldalakra, ahol megadta a lány személyes adatait és szexuális tárgyú felhívást is közzétett.

A Szombathelyi Járásbíróság 2017 novemberében már elrendelte a gyanúsított távoltartását a sértettől. Az intézkedés tartama alatt a férfi köteles volt távoltartani magát a lány lakóhelyétől, az általa látogatott oktatási intézménytől, valamint tartózkodni attól, hogy a sértettel érintkezésbe lépjen.

A fiatal férfi ennek ellenére tovább folytatta a lány zaklatását, sőt december 11-én megtámadta a lakóhelye közelében.

Először egy husánggal rontott rá, többször fejbe vágta. A lány az ütések hatására elesett, ekkor férfi ráült és egy kést vett elő, amivel megszúrta az arcát és a nyakát.

A lánynak sikerült kiszabadulni a gyanúsított szorításából, és az utcán tartózkodóktól kért segítséget. A gyanúsított elmenekült a helyszínről, azonban a rendőrség elfogta a közelben.

Az ügyészség azért kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását, mert a büntetőeljárás és a távoltartás hatálya alatt újabb bűncselekményt követett el, és fennáll annak a veszélye, hogy szabadlábon hagyása esetén a bűncselekmények elkövetését folytatná, és a bizonyítást megnehezítené.

A Szombathelyi Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészi indítvánnyal egyezően egy hónap időtartamra elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés