Szombathelyi Momentum: Írjon képviselőjének a lakástakarék életben tartásáért!

Egy mintát is közzétettek.
 
 

Szombathelyi Momentum: Írjon képviselőjének a lakástakarék életben tartásáért!

Egy mintát is közzétettek.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Szombathelyi Momentum: Írjon képviselőjének a lakástakarék életben tartásáért!

Egy mintát is közzétettek.

Tegnap futótűzként terjedt a hír, miszerint a kormány egyik napról a másikra meg kívánja szüntetni az otthonteremtés egyik alapját, a lakáskassza állami támogatását.

A szombathelyi Momentum Mozgalom arra kér minden választópolgárt, hogy amennyiben ők sem értenek egyet a tervezettel, az idő rövidsége miatt írjanak e-mailt választott képviselőjüknek.

Alább egy minta, melyet a Momentum elnöke, Nagy Donát írt:

Tisztelt Képviselő Úr!

Nagy Donát vagyok, magyar állampolgár, magyar fiatal. Az elmúlt években rengeteg mindent alávetettem annak, hogy felelősen, apró lépésenként összegyűjtsem egy saját ingatlan megvásárlásához szükséges összeget.

Mivel szüleim és egész családom egyszerűen munkából él, az apróbb támogatásokon kívül sajnos nem tehetik meg, hogy nagyobb összeggel segítség boldogulásomat. A takarékoskodásomban így jelentős szerep hárult a Magyarországon húsz éve létező lakás-takarékpénztári támogatási rendszerre. Alternatívái számomra nem megfelelőek, a CSOK a jobb anyagi helyzetűek számára nyújt valós előrelépési lehetőséget.

Ön az én képviseletemre, az én érdekeim képviseletére is vállalkozott, mikor felvette mandátumát az Országgyűlésben. A lakás-takarékpénztári támogatás azonban nem csak számomra rendkívül fontos, hanem megkerülhetetlen össztársadalmi értéke van: úgy segíti az előrelépést, hogy ösztönzi az öngondoskodást, amelyből egyre többre lesz szükség.

A fentiek miatt felszólítom, hogy a vonatkozó törvényjavaslatot ne szavazza meg! Úgy gondolom, a lelkiismerete sem mondhat mást! Amennyiben ön is megszavazza a javaslatot, vagy távollétével támogatja az elfogadást, végképp hitet tesz amellett, hogy az ön számára fontosabb a vagyonosok további gazdagodása, mint a kisemberek, egyszerű, magyar fiatalok előrelépése, otthonteremtése.

Tisztelettel,

Nagy Donát

választópolgár, Szombathely

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés