Karácsony Gergely bemutatta pártfüggetlen árnyékkormányát

 
 

Karácsony Gergely bemutatta pártfüggetlen árnyékkormányát

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Karácsony Gergely bemutatta pártfüggetlen árnyékkormányát

Karácsony Gergely, a PM és az MSZP miniszterelnök-jelöltje vasárnap bemutatta miniszterjelöltjeit, vagyis árnyékkormányát.

Olyan pártfüggetlen személyeket választott árnyékkormányába, akik sokat tettek már az országért, akik eddig a közélet különböző színterein dolgoztak szakterületük ismert és elismert alakjai.

Egy mondatban összefoglalta: az embereket szolgává tevő uralkodók helyett az embereket szolgáló kormánya lehet Magyarországnak.

Emlegette a hódmezővásárhelyi példát, szerinte az emberek nemet mondtak a fidesz elmúlt nyolc évére.

Karácsony Gergely a miniszterjelöltek bemutatása során elmondta azt is, az mutatja az egyik legnagyobb kontrasztot a mostani, szerinte kamukormányzással, hogy csupa olyan minisztériumot bízna jelöltjeire, amelyek jelenleg nem létező önálló tárcák.

Karácsony Gergely leendő kormányában az egészségügyi minisztériumot Komáromi Zoltán vezetné, az oktatási minisztériumot Daróczi Gábor, a szociális minisztériumot Hegyesiné Orsós Éva, a foglalkoztatásügyi minisztériumot Andor László, a környezetügyi minisztériumot Ámon Ada, az önkormányzati ügyekért felelős minisztériumot pedig Wittinghof Tamás vezetné.

Ha kíváncsi rájuk bővebben, az alábbi videón megnézheti:

Karácsony Gergely

Bemutatom a civil szakértőkből álló árnyékkormányomat. Az MSZP-Párbeszéd szövetsége valódi kormányzóképes alternatíva. Közösen győzni fogunk! http://karacsonygergely.hu/csatlakozz

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés