Jól szerepeltek a szombathelyi karatésok Tökölön

 
 

Jól szerepeltek a szombathelyi karatésok Tökölön

 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Jól szerepeltek a szombathelyi karatésok Tökölön

A hétvégén Tökölön rendezték meg a Goju-ryu Sziget Kupa elnevezésű Nyílt Országos Karate Bajnokságot. Vas megyét a „Leo” Karate-do SE képviselte hét fővel. Csapat kata (formagyakorlat) versenyszámban a Kajdacsy Viktória, Németh Dóra, Tóth Virág összeállítású csapat ragyogó teljesítménnyel a harmadik helyet szerezte meg a rendkívül erős mezőnyben.

Az egyéni formagyakorlat versenyszámokban Takács Klaudia a 6-7 éves korcsoportban, az ötfős mezőnyben magabiztos versenyzéssel szerezte meg az első helyet. Markó Medina a 10-11 éves korosztályban a harmadik helyig jutott. Takács Róbert a 10-11 éveseknél szintén a harmadik helyen végzett. Kajdacsy Viktória az ötödik helyen zárt. Németh Dóra és Tóth Virág egyaránt a 14-15 éves korcsoportban indultak, és ragyogó versenyzéssel a döntőig jutottak, ahol Virág bizonyult a jobbnak, Dóra pedig ezüstérmes lett.

A felnőtt korcsoportban Németh Zsuzsanna a dobogó harmadik fokára állhatott. Kumite (küzdelem) versenyszámban csak Takács Klaudia, Takács Róbert és Németh Zsuzsanna indult. Dia szintén impozáns versenyzéssel jutott a döntőig, amit magabiztosan nyert. Takács Róbert megismételve a formagyakorlat eredményét, küzdelemben is a harmadik helyen végzett. Németh Zsuzsanna a kumitére felszívta magát és két nyert meccs után a dobogó legfelső fokára állhatott.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés