Kásler Miklós miniszter lett Vas megye első díszpolgára

Ő kapta meg elsőként ezt a címet.
 
 

Kásler Miklós miniszter lett Vas megye első díszpolgára

Ő kapta meg elsőként ezt a címet.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Kásler Miklós miniszter lett Vas megye első díszpolgára

Ő kapta meg elsőként ezt a címet.

„Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere lett Vas megye első díszpolgára. Kásler Miklósnak az orvosi hivatáshoz méltó életpályája, nemzetközileg is elismert tudományos munkássága, Vas megye jó hírnevének öregbítése érdekében végzett áldozatos tevékenysége elismeréseként, megbecsülése és tisztelete kifejezéseként adományozta Vas megye Közgyűlése a címet” - írja a Facebookon a Vas megye oldal.

Kásler Miklós az április választások után váltotta az EMMI élén Balog Zoltánt. A korábban politikai szerepet nem vállaló Kásler érdekes kijelentéseivel vetette magát észre. Többek között azt mondta, hogy a tízparancsolat betartása megóv a betegségek többségétől.

Hivatalba lépése utáni első lépései között volt, hogy elkezdte az egészségügyi vezetés teljes cseréjét, nem sokkal később Bayer Zsolt feleségét nevezte ki az Országos Vérellátó élére.

Nemrég, az Állami Számvevőszék elnökének nyilatkozatára alapozva kijelentette, az egészségügy nincs alulfinanszírozva, rendszerszintű probléma áll a pazarlás és a kórházi adósságok felhalmozódása mögött.

Kásler Miklós elsőként kapta meg Vas megye díszpolgári címét, korában ez a cím nem létezett, a megyei közgyűlés hozta létre nemrég.

A Budapesten született Kásler Miklós onkológus annyiban kötődik Vas megyéhez, hogy édesanyja, Boda Aranka sárvári születésű volt. A wikipedia tanúsága szerint az általános és középiskoláit is Sárváron végezte.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés