A karnevál tortája idén a Vénusz ajándéka 

Keresik a Savaria Karnevál tortáját

Legyen kerek és ne legyen benne alkohol!
 
 

Keresik a Savaria Karnevál tortáját

Legyen kerek és ne legyen benne alkohol!
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Keresik a Savaria Karnevál tortáját

Legyen kerek és ne legyen benne alkohol!

A Savaria Turizmus Nonprofit Kft., a Savaria Történelmi Karnevál szervezője ismét pályázatot hirdet a Savaria Történelmi Karnevál Tortája 2018 címre. A pályázatra megkötés nélkül bárki nevezhet.

A pályázó a nevezéssel egyidejűleg vállalja, hogy a zsűrizésre 2 db 16 szeletes tortát biztosít, melyből egyet szeletelve, egyet pedig egészben bocsát a bíráló bizottság részére. A tortákat a bírálat napján, augusztus 9-én 13.30-ig a verseny helyszínére szállítja.

A nyertes receptjét nyilvánosságra hozzák, és augusztus 23-tól a rendezvény ideje alatt a „Savaria Történelmi Karnevál Tortája 2018.” néven értékesítik majd, az ebből származó bevételek egy részét jótékony célra fordítják.

Új, kreatív ötleteket, elsősorban ízvilágában és díszítésében a Savaria Történelmi Karnevállal összefüggésbe hozható tortákat várnak. A recept megalkotásánál, tartsák szem előtt, hogy a versenymunkák nem tartalmazhatnak fogyasztásra alkalmatlan összetevőt és díszítést, valamint alkoholt sem.

A versenyre nevezni kerek tortaformában készített tortával lehet. Valamint jó, ha olyan összetevőket tartalmaz, amelyek könnyen beszerezhetők.

Felhívják a Pályázók figyelmét, hogy már létező, korábban már máshol árusított torta receptjével nevezni nem lehet!

Amennyiben indulni szeretne, kérik, hogy július 27-ig jelezze részvételi szándékát a savariaturizmus@gmail.com e-mail címen, vagy a Karneválirodán (9700 Szombathely, Aréna u. 8.) a nevezési lap kitöltésével, melyhez mellékelni kell a torta receptjét is!

A nevezési lap innen tölthető le. A tavalyi nyertesekről - kis útbaigazítóként - itt olvashat!
 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés