Két órán belül elfogták a kecskeméti késelőt

 
 

Két órán belül elfogták a kecskeméti késelőt

 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Két órán belül elfogták a kecskeméti késelőt

Délelőtt mi is beszámoltunk a hajnalban egy kecskeméti szórakozóhelyen történt késelésről, ám akkor még igen csak kevés információt hozott nyilvánosságra a rendőrség. Nemrég azonban újabb részletek láttak napvilágot.

Többen nagy összetűzésbe keveredtek a szórakozóhelyen, ezért a biztonsági őrök kitették egy férfi szűrét, aki még jó ideig ott szobrozott az épület előtt. Majd amikor egyszerre többen kimentek az utcára, a kirakott férfi eddig tisztázatlan okokból rátámadt az egyikükre. Dulakodni kezdtek a 33 éves férfivel, majd egy kés is előkerült, amivel több kisebb sérülést is ejtett rajta és a nyakát is megpróbálta elvágni. Miután leterítette áldozatát, bepattant kocsijába és elhajtott.

A tettes egy 48 éves olasz férfi volt, akit a hajnali negyed négykor érkezett bejelentést követő két órán belül elfogtak a rendőrök egy kiskunfélegyházi lakásban. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés miatt őrizetbe vette a gyanúsítottat és letartóztatását indítványozták.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés