Kevin Dillard az Egis Körmend új irányítója

A játékos már a csapattal edz.
 
 

Kevin Dillard az Egis Körmend új irányítója

A játékos már a csapattal edz.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Kevin Dillard az Egis Körmend új irányítója

A játékos már a csapattal edz.

Több hete kereste az Egis Körmend azt a játékost, aki Marquis Wright hiányában, irányító poszton a csapat erőssége lehet. Több jelölt után sikerült megállapodniuk a 183 centiméter magas Kevin Dillarddal, aki 1989 októberében született, az Amerikai Egyesült Államokban, Illinois államban.

Egyetemi évei alatt két iskola csapatában játszott, a Southern Illinois (2008-10) és a Dayton (2011-13) együttesében. Profi karrierje során megfordult a Pau-Orthez, a Cholet Basket, az Apollon Patras, az Antwerp Giants és a Pinar Karsikaya csapatában. Legutóbb a PAOK Thessaloniki játékosa volt. Itt négy mérkőzésen 2,3 lepattanót, 3,5 gólpasszt és 10 pontot átlagolt - adta hírül a piros-feketék hivatalos honlapja.

A játékos néhány napja Körmenden tartózkodik, ez idő alatt átesett egy alapos orvosi vizsgálaton és együtt dolgozott leendő csapattársaival is. A mai napon sikerült mindenben megállapodnia a klubnak és a játékosnak arról, hogy Dillard a jövőben valóban az Egis Körmend játékosa lesz. Az ő, illetve menedzsere kifejezett kérése volt az, hogy eddig a pillanatig ne hozzák nyilvánosságra a személyét, illetve azt, hogy Körmendre tart.

Kevin Dillard szerződtetése játéktudásához mérten plusz anyagi terhet jelent a vasi klub számára, aminek előteremtésében támogatóik segítségét élvezik, így sikerült megállapodniuk az irányítóval.

Kevin Dillard

Gasper Potocnik vezetőedző a következőket mondta a játékos szerződtetése kapcsán a bckormend.hu-nak:

– Szeretném elmondani, hogy nem volt könnyű megtalálni a játékospiacon azt az irányítót, akire nekünk szükségünk volt, hiszen nem volt túl nagy a merítési lehetőség. Ráadásul sok mérkőzést játszottunk ebben az időszakban, sokat edzettünk, ezért nem volt egyszerű ez a feladat. Úgy érzem, hogy ebben a helyzetben sikerült megtalálnunk a legjobb megoldást. Nem titok, hogy Kevin nagyon jó kosaras, ezt korábbi klubjainál megmutatta már. Nagy szívvel, jó hozzáállással tud játszani, így vezetheti a mi csapatunkat is egy magasabb szintre, és tudásával segítheti a társait abban, hogy ők is még jobban teljesítsenek. A pálya mindkét oldalán, tehát támadásban és védekezésben is sokat várok tőle. De remélem, hogy a tapasztalatával a pályán kívül is segíti majd a társait. Az elvárásaim nagyok vele szemben, de így vannak ezzel a csapat játékosai is. Remélem, hogy valóban jobbá, erősebbé tudja tenni a csapatunkat a játéktudásával!

Kevin Dillard

Kevin Dillard először szombaton léphet pályára az Egis Körmendben, a Sopron KC elleni találkozón.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés