Kiesett a Soulwave a Nagy-Szín-Pad!-ból

Antonia Vai, az Apey & the Pea és az NB jutott a fináléba.
 
 

Kiesett a Soulwave a Nagy-Szín-Pad!-ból

Antonia Vai, az Apey & the Pea és az NB jutott a fináléba.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Kiesett a Soulwave a Nagy-Szín-Pad!-ból

Antonia Vai, az Apey & the Pea és az NB jutott a fináléba.

"A vártnál is nagyobb érdeklődés kísérte a nyolc elődöntős koncertjét a helyszínen, a tévében és az online streamben. A résztvevők alaposan kidolgozott, igényes programokkal készültek" - idézte Lobenwein Norbertet, a Nagy-Szín-Pad! alapítóját a szervezők által az MTI-hez hétfőn eljuttatott közlemény.

Az idei Nagy-Szín-Pad! versenyén is nyolcan indultak.

Az Apey & the Pea, az NB, Antonia Vai, a Soulwave, a Belau, a ByeAlex és a Slepp, az Amigod, valamint a Jetlag május 2-től 5-ig négy estén át mutatta be produkcióját az Akváriumban, páros bontásban.

A közönség szavazatai mellett a korábbi résztvevőkből álló Nagy-Szín-Pad! crew tagjai is értékelték az előadókat. A kétféle voksokat 50-50 százalékos arányban összesítették, így alakult ki a döntő mezőnye.

A Soulwave koncertje 1:33:00-tól kezdődik.

Nagyszínpad

Nézd nálunk a Nagy-Szín-Pad! ma esti elődöntőjét! Ma este 20:00-tól Antonia Vai, 21:20-tól pedig a Soulwave ad teljes, élő koncertet!

A szavazás hétfőn reggel újraindult a három finalistára, és egészen a döntő végéig tart. A végső fázisban már csak a közönség adja le voksait, ezek összesítése után jelentik be a Nagy-Szín-Pad! idei győztesét. Szavazni egyrészt a www.nagyszinpad.com-on, a zenekarok oldalain lehet, másrészt sms-ben. A rajongók leadhatják voksaikat az Instagramon is.

Az elődöntők résztvevői meghívást kapnak a Sziget, a Telekom VOLT, a Strand Fesztivál és a MOL Nagyon Balaton rendezvényei mellett a Campus Fesztiválra is. A Visegrádi Csoport magyar elnöksége alkalmából a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködve a versenyzők egyike Magyarország képviseletében léphet színpadra egy cseh, lengyel és szlovák fesztiválon.

A döntő résztvevői közül a díjak felajánlói választják ki azt a produkciót, amely előzenekarként léphet fel a Budapest Park és az Akvárium Klub egy-egy kiemelten jelentős eseményén, valamint a közmédia fődíjaként a nyolc induló közül egy Magyarországot képviselheti a 2019-es Eurosonic Fesztiválon Hollandiában.

A Nagy-Szín-Pad! 2018-as győztese a felsorolt fesztiválok, valamint a dunaszerdahelyi Fröccsfeszt nagyszínpadán koncertezhet, meghívást kap a Petőfi Zenei Díj nagyszabású showműsorába, amelynek idén a Strand Fesztivál ad otthont és lehetősége nyílik egy videoklip elkészítésére egymillió forint értékben.

A pénteki döntőt a Nagy-Szín-Pad! facebook- és weboldalán, valamint a www.petofilive.hu-n online streamen nézhetik az érdeklődők, az M2 Petőfi TV pedig a helyszínről jelentkezve idén is egy 90 perces showműsort épít köré.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés