Ma 62 éves a 80-as évek szexszimbóluma, Kim Basinger

Még mindig az a bombázó, aki volt.
 
 

Ma 62 éves a 80-as évek szexszimbóluma, Kim Basinger

Még mindig az a bombázó, aki volt.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Ma 62 éves a 80-as évek szexszimbóluma, Kim Basinger

Még mindig az a bombázó, aki volt.

Kim Basinger amerikai filmszínésznőt a „Junior Miss” versenyek többszörös győzteseként fedezte fel egy modellügynökség. A 70-es évek elején tucatnyi magazin címlapjáról mosolygott és többszáz hirdetésben jelent meg. Az amerikaiak sokáig csak egy samponreklám arcaként ismerték.

Filmkarrierje 1976-ban A „Charlie's Angels” sorozatban játszott epizódszerepeivel kezdődött majd az 1983-as „Soha ne mondd, hogy soha”-val folytatódott, amelyben ő alakította a Bond-lányt Sean Connery oldalán.

Így lett a Playboy címlaplánya és saját bevallása szerint ennek köszönhette hogy játszhatott Robert Redford baseballos filmjében, „Az őstehetség”-ben. 1986-ban került a mozikba az erotikától túlfűtött „9 és ½ hét”, amelyben Mickey Rourke-val őrülten intenzív kapcsolatba bonyolódnak és a legkülönfélébb módokon, helyeken szexeltek.

Egyre több szexszimbólumnak járó szerepet kapott. 1994-ben hozzáment Alec Baldwinhoz, akivel a „The Marrying Man”-ben ismerkedett össze. 1995-ben megszületett első gyermekük, aki miatt Basinger néhány évre visszavonult a filmezéstől, viszont továbbra is aktívan harcolt az állatok jogaiért a PETA szervezetben.

A filméletbe az „L.A. Confidential” Oscar-díjas alakítással tért vissza. A siker után a „Mobil”, az „Informátorok”, a „Charlie St Cloud élete és halála” és a „Kiütés” című nem csak a szexre építő opusokban szerepelt. Kimben van egyfajta törékeny érzékenység, ami nagyon „bejön” a közönségnek és eközben ahogy legutóbb a „The Impossible Dream”-ben láthattuk, a ma 62 éves színésznő még mindig az a bombázó, aki volt.

Feiszt György blogbejegyzése alapján.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés