Kiütötte a Haladást a kupából az SZKKA

Nem volt egy súlycsoportban a két együttes.
 
 

Kiütötte a Haladást a kupából az SZKKA

Nem volt egy súlycsoportban a két együttes.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Kiütötte a Haladást a kupából az SZKKA

Nem volt egy súlycsoportban a két együttes.

Városi rangadót rendeztek a kézilabda Magyar Kupában, ahol két NB I/B-s női együttesünk találkozott egymással a Rohonci úton. Az NB I-be igyekvő SZKKA kiütötte a bennmaradást célul kitűző riválisát.

Haladás Sport Kft. – Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia 12-37 (7-23)

SZKKA: Terenyi – Mayer 8, Horváth P. 3, Takács B. 5, Szendrei 6, Virág, Udvardi 3. Csere: Scneck (k), Csire 1, Takács K., Varga N. 3, Hornyák 3, Moutsogianni 3, Szuhogyi, Pődör R. 2.

Marosán György, az SZKKA vezetőedzője a klub honlapjának: Az egész meccsen jó érzelmekkel kézilabdáztunk, ezt vártam. Koncentráltan játszottunk, teljesen mindegy mennyi volt közötte, törekedtünk a jó, sőt a kiváló játékra. Megmondom őszintén, elég régen éreztem ilyet, picit izgultam, de a debütálás sikeres volt. Mentálisan nagyon jól felkészültünk, de az is igaz, hogy nem egy célért küzdünk a Haladással. Egy jót kézilabdáztunk és várjuk a jövő heti bajnoki startot. Egy megelőlegezett bizalmat kérek a szurkolóinktól, most letettünk az asztalra egy kupameccsen elért sima győzelmet, ezért is kérem, hogy bízzanak bennünk és látogassanak ki minél többen a hazai pályánkon rendezendő 1. fordulóra. Jelenleg 50-50% az esély a kozármislenyiek ellen, de, ha a fanatikusaink kijönnek, akkor átbillenhet a mérleg nyelve a mi oldalunkra, ez pedig hozzásegíthet bennünket a győzelemhez.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés