Nem kapnak szót Czeglédy támogatói, mégis ott lesznek a szombathelyi közgyűlésben

A közgyűlés nyilvános, ezért mindenképpen elmennek. Várják a szombathelyeieket is!
 
 

Nem kapnak szót Czeglédy támogatói, mégis ott lesznek a szombathelyi közgyűlésben

A közgyűlés nyilvános, ezért mindenképpen elmennek. Várják a szombathelyeieket is!
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Nem kapnak szót Czeglédy támogatói, mégis ott lesznek a szombathelyi közgyűlésben

A közgyűlés nyilvános, ezért mindenképpen elmennek. Várják a szombathelyeieket is!

Kézzel dátumozott levélben utasította vissza Puskás Tivadar polgármester Mécs Imre és dr. Szendrő-Németh Tamás közgyűlési hozzászólási kérelmét. A polgármester azt írta, a felszólalásra a hatályos jogszabályok nem biztosítanak lehetőséget.

Többször is megpróbálták

A múlt héten derült ki, hogy az előzetesben lévő Czeglédy Csaba városi képviselő megkérte dr. Szendrő-Németh Tamás ügyvédet, hogy képviselje érdekeit a közgyűlésben, és segítsen abban, hogy álláspontja elhangozhasson a nyilvánosság előtt. Mécs Imre, akit több polgári jogi ügyben is képviselt a politikus is csatlakozott a kéréshez, ő is Czeglédy mellett akart hozzászólni.

Pár nappal később Szendrő újabb levelet írt a polgármesternek, mert nem kapott választ, és olyan információkhoz jutott, hogy Puskás Tivadar nem akarja engedélyezni a hozzászólásokat. Jelentkezett a V, mint Vas Egyesület, hogy ők is ott lesznek a közgyűlésen, és arra kérték szimpatizánsaikat, tartsanak velük.

Aztán megérkezett Puskás Tivadar elutasító levele, Szendrő lapunknak elmondta, mindenképpen ott lesznek a közgyűlésen. Válaszlevelében kifejtette, hogy a polgármester érvelése jogszabályi hivatkozások hiányában banán köztársaságra, illetve operettállamra emlékeztet.

Dr. Szendrő.Németh Tamás válasza

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata

dr. Puskás Tivadar
Polgármester

Tisztelt Polgármester Úr!

Sajnálattal értesültem az utólag kézzel ledátumozott leveléből arról, hogy a múlt heti városházáról származó értesüléseim beigazolódtak, és jogellenes módon megakadályozza felszólalási kérelmünket Czeglédy Csaba mellett.

Azon hivatkozása, amely szerint "kérelme teljesítésére a hatályos jogszabályok nem biztosítanak lehetőséget" konkrét jogszabályi hivatkozások hiányában banán köztársaságra, illetve - a pártján belül előszeretettel használt kifejezéssel élve - operettállamra emlékeztet.

Korábbi leveleimmel arra próbáltam mindhiába felhívni a figyelmét, hogy a szombathelyieknek és sok magyar állampolgárnak is, nagyon elege van a fideszes antidemokratikus, jogellenes, mindenkin átgázoló mentalitásból, melyre való tekintettel legalább a szólás és a véleménynyilvánítás szabadságának látszatát kelthették volna azzal, hogy meghallgatják a frakciójuk által hamis rágalmakkal sározott ellenzéki képviselő védekezését.

Egyúttal tájékoztatom, hogy a Városháza épületébe az ön által írt "egyéb tevékenységet" nem tervezek, ezzel szemben pedig a nyilvános közgyűlésen minden állampolgárnak joga van részt venni, amely jogommal élni fogok!

Rendkívül sajnálom és szombathelyiként egyben szégyenlem is, hogy fenti eljárásával sem a demokrata, sem a polgármester, de sokak szemében még a férfi kategóriát sem sikerült megugrania, városunk történetében ezek szerint Önnek ezt a szerepet szánták, de ne tessék aggódni, neve nagyon hamar feledésbe fog merülni!

Gyáva népnek nincs hazája! Szombathely, 2017. 09. 13. Üdvözlettel:

dr. Szendrő-Németh Tamás

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés