Havazás Szombathely február 20-án 

Lehet rosszabb: holnap még a mainál is hidegebb lesz az idő

 
 

Lehet rosszabb: holnap még a mainál is hidegebb lesz az idő

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Lehet rosszabb: holnap még a mainál is hidegebb lesz az idő

Hétfőn marad a borús, többfelé csapadékos idő. Sokfelé várható havazás, de keleten ónos és fagyott eső, havas eső, valamint eső egyaránt előfordulhat. Élénk északias szél lesz jellemző. A fagyos reggel után délután -3 és +3 fok közötti értékeket mérhetünk. Frontmentes idő.

Lassan enyhülő idő

Kedden keleten, délkeleten még kisebb havazás kialakulhat. Nyugaton már elvékonyodhat a felhőzet, helyenként előbújik a nap. Főként a Dunántúlon pedig szeles lesz az idő. A fagyos hajnalt követően napközben -2, +5 fokos maximumokat mérhetünk, délnyugaton lehet enyhébb az idő.

Szerdán kisebb havazás főként a déli és középső megyékben még előfordulhat. Az északias szél sokfelé lesz élénk, nyugaton erős, viharos széllökések lehetnek. A hajnal fagyos marad, délutánra viszont már szinte mindenhol fagypont fölé emelkedik a hőmérséklet.

Csütörtökön megérkezik a napos idő, csapadék már nem valószínű és az északias szél mérséklődik. A hajnali -2, -10 fokról délutánra +1, +6 fokra melegszik a levegő.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés