Exkluzív felvételek: Letartóztatták a Kám mellett lövöldöző fiatalt

A 23 éves fiatal az interneten vette a fegyvert.
 
 

Exkluzív felvételek: Letartóztatták a Kám mellett lövöldöző fiatalt

A 23 éves fiatal az interneten vette a fegyvert.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Exkluzív felvételek: Letartóztatták a Kám mellett lövöldöző fiatalt

A 23 éves fiatal az interneten vette a fegyvert.

Életveszélyesen megsebesített egy vállalkozót az a 23 éves férfi, aki erdős területre csalta ki kiszemelt áldozatát, de hiába lőtte fejbe és vállon, az illető el tudott menekülni. A Vas megyei nyomozók adatgyűjtését követően a TEK 10 órával a támadás után elfogta a Vas megyei férfit.

A Vas Megyei Főügyészség indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint online piactéren vásárolt kispuskával lőtt rá ismerősére szeptember 10-én egy Vas megyei erdő szélén. A Szombathelyi Járásbíróság járásbírája az ügyészi indítvánnyal egyezően a gyanúsított letartóztatását elrendelte - tájékoztatta a 112Press-t Vassné dr. Szele Adrienn, a Vas Megyei Főügyészség szóvivője.


Frissítés:

Az esettel kapcsolatban a Vas Megyei Főügyészség az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünknek:


Az emberölés kísérletével gyanúsított férfi letartóztatásának indítványozásáról A Vas Megyei Főügyészség indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki 2018. szeptember 10. napján többször rálőtt ismerősére egy Vas megyei erdőben az egyik online piactéren vásárolt kispuskával.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2017. decemberében vásárolt egy hangtompítós kispuskát az egyik online piactéren, melyhez az eladótól kapott 9 db lőszert is. Később a gyanúsított távcsövet is vett a fegyverhez.

A gyanúsított 2018. szeptember 9. napján hívta fel a sértettet azzal, hogy tudna agancsot eladni a részére, ekkor álnéven mutatkozott be neki. Telefonon megbeszélték, hogy másnap hol találkoznak.

Amikor a gyanúsított megérkezett a megbeszélt helyre, észlelte, hogy ott áll egy idegen autó, emiatt az erdőben keresett egy másik helyet, és a sértettet telefonon oda irányította. A gyanúsított kezében a puskával egy bokor mögé rejtőzött, és amikor a sértett kiszállt az autójából, rögtön rálőtt.

Az első lövés is eltalálta a sértettet, azonban a gyanúsított még kétszer lőtt a menekülő sértettre, majd négyszer az autóra is, amelyben a sértett felesége bent tartózkodott.

A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A nyomozó hatóság már az elkövetés napján őrizetbe vette a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A gyanúsított letartóztatását a főügyészség azért indítványozta, mert álláspontja szerint vele szemben a kényszerintézkedés célja enyhébb kényszerintézkedéssel nem érhető el, és a letartóztatás általános feltételein túl annak különös és speciális feltételei is fennállnak.

A Szombathelyi Járásbíróság nyomozási bírója a gyanúsított letartóztatását 1 hónap időtartamra elrendelte.

Szombathely, 2018. szeptember 13. napján

Dr. Simon József főügyész címzetes fellebbviteli főügyészségi ügyész távollétében

Dr. Székely Tamás főügyészhelyettes

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés