Lomtalanítási szemét a Király utcában 

Itt a lista, az ön utcájában mikor lesz lomtalanítás

A szombathelyi lomtalanítás 2018-ban.
 
 

Itt a lista, az ön utcájában mikor lesz lomtalanítás

A szombathelyi lomtalanítás 2018-ban.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Itt a lista, az ön utcájában mikor lesz lomtalanítás

A szombathelyi lomtalanítás 2018-ban.

A szokásos tavaszi lomtalanítást idén is városrészekre bontva szervezi meg a SZOMHULL.

Ilyenkor bárki megszabadulhat a rendszeres hulladékgyűjtés során el nem szállítható (a szabványos szeméttároló edényzetbe a méretük miatt el nem helyezhető), a lakásban, háztartásban feleslegessé, vagy selejtessé vált tárgyaktól (bútor, eszköz, stb).

Szombathelyi lomtalanítási időpontok 2018 tavaszán
DátumHelyszín
március 24. szombat Szűrcsapó utca páros oldala - Paragvári utca által határolt terület a volt bucsui vasútvonalig. A Rohonci út páratlan oldalától a Perint patakig terjedő terület, és a Rohonci úton az 56-os házszámtól a 66-ig a páros oldal.
április 14. szombat Petőfi Sándor páratlan oldalától - 18-as honvéd utcáktól északra eső városrész a Perint és a Gyöngyös patak között a Szűrcsapó utca páratlan oldaláig, valamint a Sugár u. - Hadnagy u. - 11-es Huszár út környéke, Lovas u. környéke a volt bucsui vasút nyomvonaláig. Rohonci út páros oldalán a 6 -tól 52-es házszámig.
április 21. szombat Thököly Imre utca páratlan oldalától északra eső városrész a Perint és Gyöngyös patak között a Petőfi Sándor páros oldalától Honvéd út, Semmelweis utcáig, valamint a Szt. Márton utca páratlan oldalától északra a Gyöngyös patak és a vasútvonal között.
április 28-án, szombat Szt. Márton u páros oldalától és Thököly Imre utca páros oldalától délre eső városrész, melyet keletről a vasútvonal, nyugatról a Perint patak, délről a Szt. Gellért utca páros oldala határol (tehát a belváros déli része, Joskar-Ola ltp., KISZ ltp., Százhold városrész a Szt. Gellért utca páros oldaláig bezárólag).
május 05. szombat Perint pataktól nyugatra eső városrész a Jégpince utcáig bezárólag (ide tartozik Olad, az oladi ltp., a Csónakázó tó környékétől a Jégpince utcáig húzódó városrész).
május 12. szombat Jégpince utcától Hajnóczy utcáig Perint patak által határolt rész, Újperint, Petőfi-telepig húzódó városrész
május 26. szombat a kőszegi – szentgotthárdi vasútvonaltól keletre eső városrész, az ipartelep utcái, Bébic ltp., Éhen Gyula ltp., Pick ltp., dél felöl a Csaba u.-ig bezáróan és Zanat falu.
június 2. szombat a volt bucsui vasúttól északra eső városrész (Kámon, Herény, Stromfeld ltp., Minerva lakópark).
június 9. szombat A Szent Gellért páratlan oldalától - Csaba utcák vonalától délre eső városrész (tehát a valamint a Diófa u. környéki ltp., Gyöngyösszőlős, Gyöngyöshermán és Szentkirály).

A megjelölt városrészen és napon reggel 7.00-ig kell kitenni a lomokat olyan helyre, ahonnan el is tudják vinni.

Fontos! Az alábbi hulladékot NEM viszik el:

kerti hulladék, nyesedék, (zöld hulladék) állati tetem, trágya, bontásból származó autóalkatrész (kárpit, szélvédő, lökhárító stb.), építési törmelék (mosdókagyló, csempe stb.), lapátos hulladék, gumiabroncs, veszélyes hulladék (pl. permetezőszer göngyöleg -maradék, festék, festékes göngyöleg, akkumulátor, neoncső, hullámpala, gyógyszer, fáradt olaj, olajos-üzemanyagos göngyöleg stb.), elektronikai hulladék (pl. selejtes hűtő, televízió, háztartási gép).

Ezek egy részét egyébként ingyen le lehet adni a Körmendi úti Hulladékudvarban.

Azzal is jól felgyorsíthatja az lomtalanítási munkát, ha a lim-lomot szelektíven rakja ki, külön a fémet, külön a papírt, stb.

Bővebb felvilágosítás a 94/314-575-ös telefonszámon kérhető.

Még egy fontos gondolat a város közleményéből: „a lim-lom akció a lakosságra vonatkozik, intézményekre, vállalkozásokra, kereskedelmi egységekre nem!”

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés