Magda Marinko további két évig biztosan börtönben marad

 
 

Magda Marinko további két évig biztosan börtönben marad

 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Magda Marinko további két évig biztosan börtönben marad

A sorozatgyilkos letöltötte a büntetését, de a feltételes szabadlábra helyezését jogerősen is elutasították. A kirendelt ügyvédjét erről ma értesítették. „A bíróság szerint nem bánta meg a bűncselekményeket, de a viselkedése a tárgyaláson arra enged következtetni, hogy nem érti a magyar jogrendet. Álláspontja szerint 25 év fegyház után szabadon kellene őt engedni felülvizsgálat nélkül” – mondta a Borsnak dr. Harkai Zsuzsanna.

„A bíróság szerint bűnözői életmódra rendezkedett be, azonban a kapcsolatrendszere és a külvilágra való nyitottsága véleményem szerint ennek ellent mondd. A mentális állapota valamelyest romlott, de ha kiengednék, a minimálisan zavarosnak tekinthető személyiségjegyek visszafordíthatóak lennének” – tette hozzá a védő.

A szerb sorozatgyilkost 1994-ben tartóztatták le, a bíróság négy gyilkosságot bizonyított rá, ezért 1995-ben tényleges életfogytiglanra ítélték. Jelenleg a szegedi fegyházban tartják fogva.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés