Már Baranyában is kiszúrt magának egy potenciális díjazottat a szombathelyi Citistar

Megkeresésükre vicces választ kaptak a szervezők.
 
 

Már Baranyában is kiszúrt magának egy potenciális díjazottat a szombathelyi Citistar

Megkeresésükre vicces választ kaptak a szervezők.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Már Baranyában is kiszúrt magának egy potenciális díjazottat a szombathelyi Citistar

Megkeresésükre vicces választ kaptak a szervezők.

Lassan egy évtizede, hogy a citistar.hu megalapította a Citistar Selencion-t, ami az utóbbi időkben már Szakmai Elit díj néven futott.

2013-ban írtunk már egy nagyobb lélegzetvételű cikket a Szombathelyen működő weblapról és az arról, a finoman szólva is aggályos szakmai díjról, amit egy évben akár több alkalommal is odaítélek különböző kis-, vagy középvállalkozóknak. Előfordul néha, hogy egy-egy nagyobb hal is a szervezők horgára akad, ilyenkor persze dupla az öröm. Egyrészt több vacsorajegyet tudnak értékesíteni, másrészt pedig a nagyobb cég legitimizálja a díjat. Vagyis az Év savanyúságkészítője - valóban adtak már át díjat ebben a kategóriában is - joggal érzi, hogy el lett ismerve a munkája akkor, ha Vas megye egyik nagy fürdője is vett már át hasonló szakmai elismerést.

A biznisz pedig pörög. 2009-től szárnnyal a díj, idén májusban már a huszadik Szakmai Elit díjat kaphatják kézbe azok, akik ezt az elismerést kifizetik. És, hogy mennyi is a díja egy szakmai rátermettséget elismerő oklevélnek?

Vacsorával együtt 6990 forint + ÁFA fejenként. Vacsora nélkül pedig 3500 forint + ÁFA/fő.

Egy baranyai olvasónk keresett meg minket azzal, hogy egy jól láthatóan, sablonos emailt kapott az oldaltól. Amelyben örömmel üdvözlik a szakmai elitben, és gratulálnak a díj elnyeréséhez.

Olvasónk nézett is nagyokat, mivel baranyai kecskefarmja eléggé apró, tejet csupán fél évig árulnak, a vevőkörük pedig alig 80 vásárlóra tehető. Igaz sajtot is előállítanak, ezt pedig leginkább Budapesten értékesítik. A szombathelyi oldalról és annak szakmai elismeréséről pedig nem is nagyon hallott.

Az interneten keresgélve bukkant rá öt évvel ezelőtti cikkünkre. Gyanús az lett neki, hogy a citistar vagy a szakmaielit oldalon sem bukkant rá olyan információra, ami alátámasztotta volna, hogy a díj valóban egy arra rátermett szakmai zsűri döntése alapján ítélődik oda.

Így hát írt egy válaszemailt, amit az engedélyével most meg is mutatunk:

Tisztelt Díjazott!

Én, a Legrafkósabb Ötletelőket Díjazó Alapítvány kuratóriumának elnöke tudatom Önnel, hogy megkapta a "Hiúkat és Hiszékenyeket Lenyúlók" közönségdíját, és különdíját. Mivel Ön olyan szerencsés, hogy két díjat is kapott, meghívjuk a díjátadó ünnepség Főasztalához, valamint felkérjük, hogy mondjon beszédet.
A közönségdíj ára: 4000 Ft
A különdíj ára 5500 Ft
Vacsora a Főasztalnál: 4200 Ft
A lehetőség a beszéd elmondására: 3000 Ft

Üdvözlettel:
Egy Ember, Akinek Megtalálták a Termékét az Interneten!

Az email elküldése után nem sokkal a cég vezetője, a már szerkesztőségünket és megjárt és ott a főszerkesztőnket igazoltató N. Imre üvöltve hívta fel a "díjazottat". Azt mondta, ők az elmúlt lassan 10 év alatt még egy ilyen lekezelő és kioktató emailt sem kaptak válaszul a megkeresésükre. Eddig inkább mindenki örült annak, hogy a szakmai elit tagja lehet. A kecskefarmot pedig maga a terméktanács terjesztette fel a díjra.

A kecskefarm két terméktanácsnál kerülhet szóba. A tejtermék, és a juh terméktanácsnál.

Felhívtuk mindkét terméktanácsot, még csak nem is hallottak a szombathelyi díjról, sőt annak alapítójáról sem.

A májusi Szakmai Elit díj jótékonysági gálának hirdeti magát. De, hogy kinek jótékonykodnak, arról csak egy meglehetősen ködös megfogalmazás van a regisztrációs lapon, ami így szól:

Bálunk jótékonysági céljának megvalósításához szívesen fogadunk felajánlásokat. Szakmai Elit díjátadó gála gazdasági súlyához méltó társadalmi szerepvállalásra törekszik, ezért kiemelten fontosnak tartjuk a jótékony célú adományozási programok létrehozását és ezek sikeres megvalósítását. Célunk a fiatal tehetségek, sikeres sportolók, művészek, szakemberek elindítása, továbblépéshez szükséges körülmények, megfelelő eszközök, utazáshoz szükséges anyagi források biztosítása egy közös cél érdekében.

És, hogy miként lehet támogatni a rendezvényt és a Szakmai Elitet, hát szponzorációval!

Bronz, ezüst és aranyfokozatú támogatói kategóriát hoztak létre, attól függően, hogy ki mennyi pénzt szán a szponzorációra. Így 10 ezer forinttól, 30 ezer, vagy éppen 60 ezer forint + ÁFÁ-ig szórhat valaki a kalapba. Aki egyébként 60 ezer forintot szán adományként, az 2 fő részére vacsorát kap.

Menüt idén is három fajtából lehet majd választani, mutatjuk is a menülapot.

Mindenki döntse el maga, hogy megér egy-egy ilyen menü 3490 forintot.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés