Eső 

Medárd nem tréfált, mindenki tartsa készenlétben esernyőjét

 
 

Medárd nem tréfált, mindenki tartsa készenlétben esernyőjét

 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Medárd nem tréfált, mindenki tartsa készenlétben esernyőjét

Vasárnap a napos-gomolyfelhős időben elszórtan alakulhatnak ki újabb lokális záporok, zivatarok - írja az idokep.hu. Gyenge lesz a légmozgás, zivatarok idején azonban erős, néhol viharos széllökések is előfordulhatnak. Napközben 28 és 33 fok között alakul a csúcshőmérséklet. Frontmentes, fülledt idő.

Fülledt meleg zivatarokkal, heves viharokkal

Hétfőn nagyobb számban keleten és északkeleten valószínű zivatarok kialakulása, melyeket viharos szél kísérhet, de zivatartól függetlenül is többfelé feltámadhat a nyugati-délnyugati szél. Délután 28-33 fok várható.

Kedden többfelé, elsősorban az ország északi felén várhatóak záporok, zivatarok, helyenként heves zivatar is kialakulhat. Zivataroktól függetlenül is néhol erős lökések kísérhetik a nyugatias szelet. A legtöbb helyen 30 fok fölötti maximumokat mérhetünk.

Szerdán előreláthatólag egy hidegfront érkezhet északnyugat felől az esti órákban. Hatására többfelé kialakulhatnak záporok, zivatarok, köztük heves zivatarok is. A napközben délies szél, este válthat át északnyugatira a nyugati tájakon. Pár fokkal visszaesik a hőmérséklet, 24-30 fok valószínű. Csütörtökön kicsit hűvösebb, szelesebb idő körvonalazódik záporokkal, zivatarokkal.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés