Éjjel megdőlt az eddigi melegrekord

Néhány napig marad még a tavasz.
 
 

Éjjel megdőlt az eddigi melegrekord

Néhány napig marad még a tavasz.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Éjjel megdőlt az eddigi melegrekord

Néhány napig marad még a tavasz.

Dunaújvárosban csak 10,2 Celsius-fokig hűlt le a levegő a január 7-re virradó éjjel - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. Eddig a legenyhébb hőmérsékletet ezen a napon Pápán mérték 1994-ben, akkor 9,9 fokot regisztráltak.

A folytatásban néhány napig marad még a tavaszias idő, hétfő reggelre sokfelé képződhet pára, köd, mely napközben leginkább délnyugaton maradhat meg tartósabban. Napközben délen, délkeleten naposabb, máshol felhősebb idő várható, de csapadék nem valószínű. A keleties szél északon néhol megélénkülhet. Délután 7-13 fokot mérhetünk.

Kedden is túlnyomóan felhős időre, kevés napsütésre készülhetünk. Eső, gyenge eső a Dunántúlon alakulhat ki. A mérsékelt keleties szelet északnyugaton kísérhetik élénk lökések. Napközben 8-12 fok valószínű.

Szerdán az ország nyugati és középső tájain eshet az eső, máshol erősen felhős, borongós időre van kilátás. A délkeleti szél főként délen élénkülhet meg. Délután 5-11 fok várható. A folytatásban csökken a csapadékhajlam, előreláthatólag a jövő hét végére térhetnek vissza a télies hőmérsékleti értékek - írja az időkép.hu.

Nem nagyon lesz igazi tél

A hosszútávú előrejelzés szerint a követező egy hónapban napközben a nulla fok felett marad a hőmérséklet, éjszakai fagy is csak január közepén és végén várható pár napig. Február elején ismét melegebb időre számíthatunk.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés