Mi már tudjuk, megússzuk-e szárazon ezt a hetet

Legyen ön is kíváncsi!
 
 

Mi már tudjuk, megússzuk-e szárazon ezt a hetet

Legyen ön is kíváncsi!
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Mi már tudjuk, megússzuk-e szárazon ezt a hetet

Legyen ön is kíváncsi!

Csütörtök reggelig általában erősen felhős vagy borult lesz az ég, hajnalban délkelet felől várható jelentősebb felszakadozás - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéseiből.

Szerda estétől sokfelé várható eső, leginkább nyugat felé, a legnagyobb mennyiség így a Dunántúlon eshet.

Az északi, északkeleti szél többfelé élénk, helyenként erős marad. A késő esti 16, 21 fokról hajnalra 13, 18 fok közé csökken a hőmérséklet.

Az éjszakai csapadékzóna csütörtök délelőtt nyugat felé távozik, mögötte azonban záporok, zivatarok alakulnak ki, melyekből helyenként akár jelentősebb csapadék is hullhat.

Csütörtökön a felhőzet szakadozottá válik, főleg az Alföldön számíthatunk hosszabb napos időszakokra.

A keleties szél általában élénk, az északi szél az Alpokalján erős lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 19, 23, máshol 24, 28 fok között alakul, a Tiszántúlon lehet a legmelegebb.

Pénteken nagyrészt erősen vagy közepesen felhős időre, hosszabb-rövidebb napos időszakokra számíthatunk.

Sokfelé várható zápor, szórványosan zivatar, illetve tartósabb eső is lehet.

Az északias szél sokfelé élénk, helyenként erős lesz, zivatar környékén viharos széllökések is előfordulnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 29 fok között várható, a Dunántúlon lesz napközben a hűvösebb.

Szombaton észak felől reggel, délelőtt gyorsan csökken a felhőzet, általában gyengén felhősre, naposra fordul az idő.

A Duna-Tisza közén napközben is előfordulhat záporeső, másutt reggelre megszűnik a csapadék. Az északias szelet nagy területen erős, helyenként viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között várható.

Vasárnap napos időre számíthatunk északkeleten a több gomolyfelhővel. Csapadék nem várható.

Az északnyugati, északi szelet helyenként erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között valószínű.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés