A Micimackó óvodának keres támogatókat a Joskar-Ola Alapítvány

 
 

A Micimackó óvodának keres támogatókat a Joskar-Ola Alapítvány

 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

A Micimackó óvodának keres támogatókat a Joskar-Ola Alapítvány

Sajtóközlemény

A Joskar-Ola Alapítvány január óta szervezi a XX. Joskar-Ola Napok Kulturális és Sportfesztivált, amely a tervek szerint 2018. augusztus 11-12-én kerül megrendezésre. A rendezvényt az idei évben a szombathelyi Micimackó Óvoda támogatására ajánlottuk fel és ezzel szeretnénk segíteni az óvodában a belső felújítást, az udvari Kneipp-ösvény kialakítását, illetve egészségügyi, pedagógiai és játék eszközök beszerzését.

Ehhez a kezdeményezéshez, illetve a rendezvény támogatásához keresünk szombathelyi vagy környéki támogatókat akik szívesen segítenék anyagi és tárgyi felajánlásukkal a jótékonysági rendezvényünk létrejöttét!

Az intézményben - az Aranyhíd Nevelési - Oktatási Integrációs Központ, Egységes Gyógypedagógiai, Konduktív Pedagógiai, Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola és Speciális Szakiskola Micimackó Óvodájában - szegregált és integrált ellátás keretében végzik a mozgás,- érzékszervi-, értelmi-, sérült és autizmus spektrum zavarral küzdő gyermekek nevelését fejlesztését.

Tegyünk közösen a gyermekekért!

Köszönettel:

Bakos Ildikó
a Joskar-Ola Alapítvány Kuratóriumának Elnöke

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés