Mira Garden lakópark 

Még nem késő lakást vásárolni Szombathely legújabb lakóparkjában

A belvárostól pár percre, a Jászai Mari utcában épül a Mira Garden lakópark.
 
 

Még nem késő lakást vásárolni Szombathely legújabb lakóparkjában

A belvárostól pár percre, a Jászai Mari utcában épül a Mira Garden lakópark.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Még nem késő lakást vásárolni Szombathely legújabb lakóparkjában

A belvárostól pár percre, a Jászai Mari utcában épül a Mira Garden lakópark.

A Mira Garden lakópark minden követelménynek megfelelve, egy különleges lakókörnyezetet biztosít a Szombathely belvárosához közel élni vágyó minden generáció számára.

Szombathely belvárosától autóval 5 percre, gyalog egy 10 perces sétára a déli városrészen, a Jászai Mari utca 1-nél épül a két épülettömbből álló lakópark. Az A-épületben 28, míg a B-ben 29 lakás kap helyet.

A lakópark építése 2018 augusztusában kezdődik, az új tulajdonosok 2019 novemberében már birtokba is vehetik lakásaikat.

A terület és a környék kisvárosias lakóövezetté lett minősítve, így kedvező elhelyezkedése miatt a város egyik legnépszerűbb lakóövezetévé válhat a jövőben. A városrész illetve a telek szomszédságának a rehabilitálása már elkezdődött, folyamatban van.

Leendő ügyfeleink egészen a nappali + 1 szobás lakásoktól a nappali + 3 szobás lakásokig megtalálhatják a számukra megfelelőt. A lakások kényelmes teraszokkal, illetve erkélyekkel rendelkeznek, földszinti lakásokhoz lekerített, kizárólagos használatú kertrész is tartozik.

Remek elrendezésű kis alapterületű lakásaink befektetésnek, illetve első lakáshoz jutó fiataloknak is kiváló választás. A remek tervezői munkának köszönhetően már 54-56 négyzetméteres alapterületű lakásaink rendelkeznek nappali + 2 szobával, a 64 négyzetméteres lakásaink már nappali + 3 szobával és két illemhelyiséggel. A 70 négyzetméter feletti, nappali + 3 szobás lakásaink kialakításánál figyelmet fordítottunk a nagycsaládos ügyfeleinkre, ezen lakástípusokhoz két fürdőt, illetve két illemhelyiséget terveztek, így ideális egy öttagú család számára is. Ezek a lakások a földszinten is megtalálhatók, kizárólagos használatú kerttel, így közel családi házas életérzetet tükröz.

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy utóbbi lakástípusokat ajánljuk a CSOK kínálta lehetőségek felhasználására, mivel ezek a lakások minden követelménynek megfelelnek és cégünk természetesen nem zárkózik el a CSOK által későbbiekben kiutalásra kerülő vételárrész elől.

Az épületekben kellő számú zárható tárolóhelyiséget alakítanak ki külön bejárattal, lehetőség van a vásárlásra azon ügyfeleink részére, akiknek a pakolási problémák gondot okoznak.

Gondolva az örökös parkolási problémák megoldására, a zárt udvarban 76 parkoló és 8 garázs is helyet kapott, a zárt udvarban található parkolók megközelítése kiépített útvonalon történik, illetve a kényelmes bejutást távirányítású kapu biztosítja majd. Lehetőség van akár több parkoló vásárlására is azoknak, akiknél a családban több autó van.

„Savaria Csillaga” mottónkkal a Mira Garden lakópark projekt különleges lehetőségét és életérzését kívánjuk kifejezni.

A tervezők által megálmodott modern formai világba öntött egységes képet mutató, ugyanakkor a zártudvari társasház együttes a korszerű városi életforma minden előnyét vissza kívánja adni az ott élőknek.

A lakópark beruházója a Novadom Group Kft., melynek leányvállalatai közé tartozik a Novadom Home Kft., a Novadom-Lak Ép Kft. és a NovadomWohn-Bau Kft. Ezek cégek a Szombathelyi Minerva lakóparkban található Color-ház projekt illetve a még építés alatt álló 49 lakásos Átrium-ház beruházói is.

A projekt tervezése a 20 éves tapasztalattal és kiemelkedő referenciákkal rendelkező Budapesti Képtér Építész Iroda Kft. által valósult meg. A társasház magas műszaki minőségben történő generálkivitelezéséről szintén évtizedes tapasztalotokkal rendelkező helyi székhelyű Vasi Opus Kft. gondoskodik.

A Mira Garden lakópark otthonainak megálmodásakor olyan összetett megoldásban gondolkodtunk, amelyben az épület és a zöldterület együttese harmonikus környezetet alkot, a fiatalok és az idősek igényeit egyaránt szem előtt tartva. Törekedve a lakópark zsúfoltságának elkerülését a megengedett beépítési százalékok egy részéről lemondott a beruházó, ezzel is biztosítva a több zöldfelületet és kertet, gondolva leendő tulajdonosok lakóparki kényelemére.

A modern, lapos tetős épület környezetbe illesztését rendezett kert teszi teljessé. A kert a társasház közös használatába kerül, kivéve a kertkapcsolatos lakások kertrészeit, melyek kizárólagos használati jogát szerzik meg az adott lakások tulajdonosai.

Cégünk nyitott az egyedi elképzelések megvalósítására is, ezért ne várakozzon, foglalja le időben minőségi és modern lakóparkban épülő leendő lakását!

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés