A Momentum felnyomta a 2Rule-t a Versenyhivatalnál

 
 

A Momentum felnyomta a 2Rule-t a Versenyhivatalnál

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

A Momentum felnyomta a 2Rule-t a Versenyhivatalnál

Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja panaszt nyújtott be a Gazdasági Versenyhivatalnál, mivel Molnár Mátyás, a köztévé Góóól!2 című műsorának házigazdája vasárnap egy zakóra akasztott kitűzővel fejezte ki szimpátiáját Mészáros Lőrinc sportszermárkája, az egyelőre csak mezeket gyártó 2Rule iránt, és külön nem jelezték a nézőknek, hogy az egész műsoron át megjelenítik a terméket – olvasható a párt ma kiadott sajtóközleményében.

A Momentum szerint ez a magatartás nem csak a médiatörvényt, hanem a tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalmáról szóló törvényt is sérti.

„A magyar közmédiát kihasználva a 2Rule márka jogtalan és tisztességtelen előnyhöz jutott a többi versenytárshoz képest, akik nem jelennek meg hasonló módon a köztévében” – áll a közleményben, amely arra is felhívja a figyelmet, hogy a 2018/2019-es szezonban három magyar csapat, a Haladás, a Puskás Akadémia és a Diósgyőr is a 2Rule mezeiben kezdte meg szereplését, „így a műsorvezetőn található 2Rule kitűző fokozza a termékek közötti tisztességtelen versenyt”.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés