Március 24-én megint olyat láthat Szombathely, hogy kettéáll a fülünk

Még nem késő jegyet váltani Nagy Jonathan vadonatúj show-jára.
 
 

Március 24-én megint olyat láthat Szombathely, hogy kettéáll a fülünk

Még nem késő jegyet váltani Nagy Jonathan vadonatúj show-jára.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Március 24-én megint olyat láthat Szombathely, hogy kettéáll a fülünk

Még nem késő jegyet váltani Nagy Jonathan vadonatúj show-jára.

Aki ott volt a tavalyi teltházas illúzió show-n, tudhatja, hogy nemcsak eldurrogtatott közhely, ha azt mondjuk, hogy Nagy Jonathan elvarázsolt minket a színpadon. Két órás kőkemény munka (neki), és egy olyan látványos szórakozás az eredmény (nekünk), amire még Kasza Tibor, de bárki más is is csak csettinteni tudott.

Nem csak tudott, fog is, ugyanis

március 24-én Nagy Jonathan újra színpadra áll Szombathelyen az AGORA MSH-ban.

A tavalyi show-hoz képest teljesen megújult műsorral készül a szombathelyi nézőknek.

Kedvcsináló a tavalyi műsorból

Olyan valóságosnak látszó mutatványokkal készül, amit nagyon ritkán látni, főleg élőben. Nagy Jonathan elmondta, az egész estés műsor alatt lesz lebegtetés, villám átöltözés, megjelentetés, de olyan is, hogy egy néző átsétál majd egy tükrön. Fejlevágást is említett, azt azért reméljük, hogy a tulajdonosa visszakapja majd, mielőtt hazamenne.

Jonathan teljes repertoárjából láthatunk ízelítőt: a kártyatrükköktől, a mentalista mutatványokon át a különleges illúziókig rengeteg állat a földig ejtő és ott is hagyó produkció lesz látható.

Újra itt lesz Várkonyi Daren, aki egy nőt lebegtet majd, de a szombathelyi Energy táncosai is színesítik a műsort. Kasza Tibor tavaly is nagy sikert aratott, a szombathelyi illuzionista idén is őt kérte fel konferálni.

Szintén Jonathantól tudjuk, hogy

a nézők kényelméért idén LED-falas vetítés is lesz, így aki távolabb ül, ugyanúgy láthat mindent, hiszen öt kamerával veszik a show-t.

A mutatványokat extra látvány- és fénytechnika teszi még erősebbé.

Nem lenne igazi show, ha nem lenne valami veszélyes, is: Jonathan elmondta, extra és veszélyes szám lesz, amikor egy többszáz literes akváriumba zárják majd, onnan kell kiszabadulnia. Az, hogy miért veszélyes, nem kell részleteznünk, de annyit elöljáróban elmondott, hogy a próbákon sem mindig sikerült úgy, hogy tervezte.

Kedvenc produkcióját már láthatták a szombathelyiek, ezt most sem tudja kihagyni: egy kifeszített lányt nyolc lángoló lándzsával szúr majd át. Ezt már csak azért is fontos bemutatni, mivel a műsorszámmal elnyerte a Magyar Nemzeti Cirkusz aranydíját is.

A tavalyi sikerre való tekintettel Nagy Jonathan idén márciusban három helyen is bemutatja illúzió show-jait: március 11-én Sopronban a tavalyi műsor látható, március 24-én Szombathelyen egy teljesen új produkciót visz színpadra, majd másnap, március 25-én újra a tavalyi előadást varázsolja a győri nézők elé.

Jegyeket a szombathelyi műsorra az AGORA jegyirodájában, vagy a ticket.jonimagic.hu oldalon lehet vásárolni. Érdemes sietni vele, mert szépen fogynak a helyek.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés