MEGASZENZÁCIÓ: lencsevégre kapták Szűz Máriát a Pilisben

Nem vicc, kaptunk képeket is róla, sőt, még meg is interjúvolták nekünk. No de mit keresett Mária a pilisi ösvényeken?
 
 

MEGASZENZÁCIÓ: lencsevégre kapták Szűz Máriát a Pilisben

Nem vicc, kaptunk képeket is róla, sőt, még meg is interjúvolták nekünk. No de mit keresett Mária a pilisi ösvényeken?
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

MEGASZENZÁCIÓ: lencsevégre kapták Szűz Máriát a Pilisben

Nem vicc, kaptunk képeket is róla, sőt, még meg is interjúvolták nekünk. No de mit keresett Mária a pilisi ösvényeken?

Kaptunk egy levelet, amit csuklóból töröltünk volna, de rájöttünk, hogy épp egy világszenzáció landolt a postafiókban, ugyanis fotókat is csatoltak mellé. Nagyboldogasszony sétálgat a Pilisben, mi pedig alig bírjuk ezt az egészet feldolgozni - röhögés nélkül.

Az e-mailt "Miasszonyunk egyik hű szolgálattevője" jegyzi, az alábbiakban idézzük.

„Kedves ismeretlen! Szemtanúja voltam Nagyboldogasszony  jelenésének és áldásosztásának, július 24-én délelőtt a Pilisben, és ez a hírt most örömmel osztom meg azokkal, akikről a Szent Anya beszélt.”

Ezek szerint a Nyugat.hu szerkesztőségéről is beszélt Mária, ha már megkaptuk a levelet, igaz ismeretlen megszólítással. Örülünk, hogy az egyházat - vagyis inkább a szenteket - is olvasóink közt tudhatjuk. Mindennapi GIF-rovatunk mellett már gondolkodunk a Napi Zsoltárokon is.

„Miasszonyunk arra kért, hogy csak olyan emberek felé közöljem, akik lelkükben magyarok, és a földön a méltó élet oltalmazói lehetnek, akármi is a foglalkozásuk.”

Sokkal egyszerűbb lenne ez a bevándorlási ügy is a kormánynak, ha nem a honnant és az állampolgárságot nézné, hanem csak rákérdezne, ki milyen lelkű. Miasszonyunk egyébként csak tudja magától is, hogy kikhez kéne szólnia nem? Mindegy. Az internet már mindenhova beszivárgott, holmi jelenést még valami 3D-s reklámnak néznénk. Főszerkesztőnk is mindig azt mondja, hogy az e-mailnek legalább nyoma van.

„Miasszonyunk időben értesíteni fogja azokat az embereket, akiknek össze kell gyűlniük a megfelelő időben, a megfelelő helyen, és ha Ön bizonyosan részese kíván lenni, kérem, küldjön válasz e-mailt!”

Valójában sokkal királyabb lenne, ha Mária személyesen adná át a meghívót, vagy közvetlenül neki írhatnánk, csak sajnos nincs meg az e-mail-címe, mert a maria@menny.hu-ra küldött leveleket megeszi a gonosz méler démon. Sebaj, örülünk, hogy a levélíró közvetlen kapcsolatban áll vele, és tudni fogja a megfelelő helyet és időt. Mondjuk megadhatná a számát, igazán szívesen megkérdeznénk tőle pár sztorit a családról.

MEGASZENZÁCIÓ: fotók a jelenésről

A levélíró még fotókat is csatolt Nagyboldogasszony pilisi tripjéről. Eddig csak festményeken láthattuk Máriát, most itt a nagy pillanat!

„Aki emberként magas rendű elveket vall, tisztességes és szilárd a jóságában, az magyarnak alkalmas”

És a levél végén még idézi is "Nagy Boldog Asszony" szavait, amelyből megtudhatjuk, hogy:

Szűz Mária május 19-én Pilisszentléleknél kiárasztotta lelkét a hívőkért Június 21-én a magyarság szent helyén, a tatabányai turulmadárnál megáldott minden magyart a világon Most pedig megáldotta a Pilisben a föld szívét, milliószoros erőt adva neki

Továbbá:

Ez az év fordulópont a fény és a sötétség párharcában Július elején ismét ragyogott a betlehemi csillag Vissza kell hódítani az elrabolt emberi szabadságot Aki emberként magas rendű elveket vall, tisztességes és szilárd a jóságában, az magyarnak alkalmas. Amikor negyedszer fog eljönni, akkor megerősíti a kiválasztottak szívét, és mindenféle politológiai részletezést mellőzve már tudja, hogy az ország fényes jövő elé néz. A magyarokon fog múlni a földi élet jövője.

Halleluja! - nincs több kérdésünk.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés