Nemény András kiáll az összefogás és az LMP-s képviselőjelöltjük mellett

Az Éljen Szombathely polgármester-jelöltje szerint aki kritizálja az ellenzéki jelölteket, az a Fidesz malmára hajtja a vizet.
 
 

Nemény András kiáll az összefogás és az LMP-s képviselőjelöltjük mellett

Az Éljen Szombathely polgármester-jelöltje szerint aki kritizálja az ellenzéki jelölteket, az a Fidesz malmára hajtja a vizet.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Nemény András kiáll az összefogás és az LMP-s képviselőjelöltjük mellett

Az Éljen Szombathely polgármester-jelöltje szerint aki kritizálja az ellenzéki jelölteket, az a Fidesz malmára hajtja a vizet.

Nemrég Czeglédy Csaba írt egy kritikus bejegyzést Németh Ákos LMP-tag ellenzéki jelöltről a Facebookon, miután Puskás Tivadar fideszes polgármester nyomán az ellenzék nevében Németh is telefon kampányban kezdett Szombathelyen. Némethet egyébként a nemrég elhunyt Gyebrovszki János szocialista politikus körzetében indítják majd.

„Most pedig az az LMP, akik önerőből be sem jutottak a képviselő-testületbe, akik még tavaly tavasszal sem fogtak össze velünk Szombathelyen, fürdenek abban a sikerben, amihez az égvilágon semmi közük nincsen.”

„Ráadásul az a Németh Ákos, aki egy igazi nímand, aki a közéletben semmit nem tett le az asztalra, aki még beszélni sem tanult meg, gazdája, a zavaros hátterű és motivációjú budai milliárdos, Ungár Péter pénzéből okítja a szombathelyieket” – írta Czeglédy a Facebookon.

Nemény most valószínűleg erre is reagálhatott – bár Czeglédy nevét nem említi meg –, szintén a Facebookon és posztjában kiáll Németh Ákos mellett.

Mint írja: „Sokaknak fáj, hogy egységesek és erősek vagyunk. Fáj, hogy megértettük a választók szavát: tegyünk félre minden múltbéli sérelmet, és az igazi ellenféllel küzdjünk meg egy az egyben! Aki ezt nem érti, aki meg akarja bontani az egységet, az – akarva vagy akaratlanul – a Fidesz forgatókönyvét írja!”

Íme a teljes bejegyzés:

Kedves változást akaró Barátaim!

Láthatóan nagyon zavarja a Fideszt, hogy Szombathelyen igazi esély van a változásra. Zavarja, hogy együtt jobban megnyertünk egy időközi választást, mint 2014-ben, zavarja, hogy megszerveztük a legnagyobb vidéki tüntetést a rabszolgatörvény visszavonása érdekében, zavarja, hogy aztán el is értük a visszavonást a szombathelyi önkormányzati cégeknél, zavarja, hogy elvettük a többséget a közgyűlésben, és már most léptünk a bérlakáshelyzet javítása, több száz óvodás életkörülményeinek javítása, és mintegy 1400 ember cafeteriájának visszaadása érdekében. Nem csoda, ha folyamatos tűz alatt állunk.

Az elmúlt napokban egyik képviselő-jelöltünket, Németh Ákost érte a legtöbb nemtelen támadás. Polgármester-jelöltként, a közösség vezetőjeként természetes, hogy kiállok mellette, de kiállok mellette azért is, mert hiszem, hogy jó képviselője lesz a KISZ lakótelep – Százhold városrésznek. Együtt valljuk: nem a képviselőnek van körzete, hanem a választóknak van képviselője! Ákos gyerekkora óta ebben a körzetben él, az „árvizes házak” egyikében nőtt fel. Mindenki megismerhette őt segítő programjainkon, azok a legnehezebb sorsú emberek is, akik nem Facebook lájkokban mérik a mindennapjaikat, hisz legtöbbjüknek internet sincs az otthonában. Az elmúlt másfél évben együtt tartottuk a fogadó órákat, maga járt utána a felvetett problémáknak. A múlt héten egy igazán nehéz feladatot kapott: azt kell elérnie a Vasivíz-nél, hogy egy fél utca lakói 17 év után végre megkapják a közműhasználat jogát. Meg fogja oldani!

Sokaknak fáj, hogy egységesek és erősek vagyunk. Fáj, hogy megértettük a választók szavát: tegyünk félre minden múltbéli sérelmet, és az igazi ellenféllel küzdjünk meg egy az egyben! Aki ezt nem érti, aki meg akarja bontani az egységet, az – akarva vagy akaratlanul – a Fidesz forgatókönyvét írja!

Szombathelyen igazi közösség jött létre a változást akaró pártok és civil szerveztek tagjaiból. Itt mindenki mindenkiért küzd, és bárki képes egyéni ambíciójáról lemondani a közösség javára!

Mert nekünk Szombathely az első!

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés