Nem tudja, hova menjen a gyerek nyári táborba? Adunk pár tippet!

Íme a 2018-as nyári tábor kalauzunk, amiből megtudhatják, mikor, hol, milyen táborok lesznek.
 
 

Nem tudja, hova menjen a gyerek nyári táborba? Adunk pár tippet!

Íme a 2018-as nyári tábor kalauzunk, amiből megtudhatják, mikor, hol, milyen táborok lesznek.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Nem tudja, hova menjen a gyerek nyári táborba? Adunk pár tippet!

Íme a 2018-as nyári tábor kalauzunk, amiből megtudhatják, mikor, hol, milyen táborok lesznek.

A Holdfény Liget táborai

Tizenharmadik alakalommal nyitja meg kapuit a Holdfény Liget „rezervátuma”. Ebben az évben is 3 életkori csoport számára hirdetnek turnusokat, a legkisebbek pedig a Liget Napközi programjain szerezhetnek felejthetetlen élményeket nyolc héten át.

A Liget Napköziben az 5-10 éves korosztályt várják, akár csak egy-egy napra, de természetesen akár egész hétre is, június 25-tól augusztus 17-ig, hétköznapokon. A gyerkőcök egész napos kalandprogramokon vehetnek részt, egy meleg étkezést biztosítanak. Jelentkezési határidő: a táborba érkezést megelőző napon délig.

Legyél igazi indián a Tipicamp táborokban, ahol a 9-12 éves gyerkőcöket egy igazi indiánkaland várja! Az Alpokalja indiántáborában a Liget összes kalandos sportszolgáltatása kipróbálható, de éjszakai kincskeresés, túrák, evezés, bicajozás és sok feledhetetlen élmény is szerepel az egész heti programkínálatban.

A 12-15 évesekre expedíció is vár a Lifecamp kalandtáborban. Ebben a tábortípusban a résztvevők próbára tehetik edzettségüket, bátorságukat, és új közösségben mutathatják meg önmagukat, illetve együtt formálhatnak új közösséget.

A 14-18 éves ifjak a Juniorcampben egy olyan expedíción vehetnek részt, amely felejthetetlen élmény, és nagy kihívás. A többnapos túra során mindenki megismerheti az erősebb, kitartóbb énjét, az önállóság szabadságát. A tábor mottója: „Több vagy a tükörképednél!”.

A kedvezményekről és további részletekről, árakról a honlapon tájékozódhat: http://holdfenyliget.hu/hu/szolgaltatasok/nyari-taborok/
SZÉP kártyát, Eden kártyát elfogadnak!


Kiskaland programok

Kiskaland Tábor: június 18-22., július 16-20., augusztus 13-17.
English Expedition: július 9-13.
Nagykaland Tábor: július 2-6.
„Retro” Kiskaland Tábor: június 25-29.

Bővebb információ és jelentkezés:
www.kiskaland.hu
facebook: Kiskaland Tábor
e-mail: kiskalandtabor_KUKAC_gmail_PONT_com
telefon: 30/5170208, 20/2094510

Kiskaland tábor
Izgő-mozgó napközis tábor 6-12 éveseknek
Ízelítő a programból:
Family Park (Ausztria)
Sobri Jóska Kalandpark
Zobori Kalandozoo
Pannon Csillagda
Burgi tó (Ausztria)
Kőszeg, Velem

Nagykaland Tábor
A kamaszok napközis tábora!
Ne csak a telefonod kijelzőjén gyűjts élményeket nyáron!
Ízelítő a programból:
Gokart – Paintball – Kempingezés a Vadás-tónál - Barlangászat

English Expedition
Fun for the summer
Életízű angolozás 8-12 éveseknek!
Minden nap kirándulások és játékok során teremtünk az angol nyelv elsajátításához és gyakorlásához izgalmas nyári környezetet.

„Retro” Kiskaland Tábor
Vissza a gyökerekhez!
10 évvel ezelőtti árak – 10 évvel ezelőtti programok kőszegi és velemi kirándulás – Holdfényliget – Parkerdő-Csó-tó- Burgi-tó


Logiscool CAMPS élménytáborok 2018 – programozás, játék, sport

Idén is szervez táborokat a Logiscool Élményalapú Programozó Iskola, ahol a mindennapos élmények mellett érdekes és izgalmas új tudással gazdagodhatnak a gyermekek!

A nyárra újdonságokkal is készül a suli. A Coder Camp - Micro:bit táborban lehetősége lesz minden táborozónknak megismerni és programozni ezt a bámulatos kis eszközt, amely bár mindössze néhány centiméter, mégis hihetetlen mennyiségű funkcióval/szenzorral rendelkező mini számítógép. A Bridge Bizniscool tábor célja a vállalkozói szemléletmód elsajátítása, a vállalkozások működésének játékos módon történő megismertetése. A tábor során a résztvevők a csapatuk megalakításától egészen egy saját vállalkozás - például egy csokigyár - tervének bemutatásáig jutnak el.

A már ismert és sikeres programok is elérhetők lesznek. Kodu 3D Játékkészítés táborban a 6-10 éves gyerekek saját, 3D-s számítógépes játékot készíthetnek, a Robotika táborban LEGO Mindstorms EV3 robotokat építenek és programoznak a nagyobbak az egy hét alatt. Az egyik legnépszerűbb a Minecraft tábor (8-14 éveseknek), ahol a diákok a mérnöki és programozó gondolkodásmóddal megismerkedve megtanulhatják, hogy a Minecraft miért több egy egyszerű játéknál. A programnak már három különböző típusát hirdetjük, tudástól, korosztálytól függően. Az Android App táborban a 10-18 évesek saját androidos alkalmazásokat és játékokat fejleszthetnek.

A tematikus programok mellett sok élmény, sport és játék várja a 6-18 éves táborozókat az egész napos programokon, míg a fél napos „work-shop táborok” célzottan a játékos tanulást és a programozás kipróbálását szolgálják.

A táborokba a Logiscool weboldalán keresztül lehet jelentkezni. Érdemes ezt minél hamarabb megtenni, mert a legnépszerűbb táborok hamar betelnek!


A Sárvári Fürdő és a Kalandpark táborai

Évek óta nagyon nagy sikerrel zajlanak a sárvári fürdő és a hozzá tartozó kalandpark nyári táborai. Már 4 féle táborból választhatunk korosztályok és tematikák szerint:

5 éves kortól Úszótábor (oktatással, napközis)

6 éves kortól Kalóztábor (napközis)

8 éves kortól Gézengúz tábor (napközis)

10 éves kortól Story Camp sátortábor (ott alvós, 7 napos)

Valamennyi táborban szakképzett pedagógusok, animátorok és oktatók gondoskodnak a gyermekek zavartalan, örömteli és nem utolsósorban biztonságos táborozásáról. 
Bővebb információ és jelentkezés: 95/523 651 és 95/523 650 telefonszámon.

A táborok helyszíne: Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő és Sárvári Kalandpark.

Story Camp - sátortábor

A Story Camp a 10-14 éveseknek kínál lehetőséget táborozásra a Sárvári Kalandpark és a Gyógy- és Wellnessfürdő területén. Ajánljuk azoknak a diákoknak, akik szeretik a kihívásokat és a próbatételeket, aktívan és vidáman szeretnék tölteni a vakációt. Próbára tehetik a kitartásukat, logikájukat, kreativitásukat és bátorságukat. Sok színes program, zöld környezet, életvidám tábori vezetők, kaland és új barátok várják a táborlakókat.
Ízelítő a programokból: kötélpályázás, fürdőzés, animációs programok a fürdőben és a kalandparkban, íjászat, légpuska lövészet, famászás, falmászás, esténként tábortűz, sütögetés és grillezés Elhelyezés: 3 fős sátrakban kettesével, érkezés vasárnap, sátorbontás következő szombaton.

Időpontok:

2018. július 1 - 7.

2018. július 15 - 21. 

2018. augusztus 5 -11.

Ár: 36.900 Ft/hét/fő - az ár tartalmazza a szállást sátrakban, a tábori napokra a teljes ellátást (napi négyszeri étkezéssel), valamennyi programon való részvételt.

Kalóztábor (napközis tábor)

Idén is szeretettel várjuk a 6-10 év közötti iskolás gyermekeket a sárvári Fürdő Kalóztáborába, ahol ezúttal is az örömteli fürdőzésé, csúszdázásé és vizes játékoké a főszerep. Emellett érdekes és izgalmas programok várják a lurkókat, mint például a kalózsziget építés, kincskeresés, valamint a hét folyamán egyszer kipróbálhatják a Fürdő szomszédságában lévő Kalandparkban az erdei drótkötélpályát.

Időpontok:

2018. június 25 - 29. 

2018. július 2 - 6. 

2018. július 9 - 13. 

2018. július 23 - 27. 

2018. augusztus 6 - 10.

Ár: 18.900 Ft/hét/fő - az ár tartalmazza a napi kalandpark- és fürdőbelépőt, valamennyi programon való részvételt, a gyermek tízóraiját és ebédjét.

Gézengúztábor (napközis tábor)

A 8 – 12 éves kis gézengúzokat a Sárvári Kalandparkban és a Fürdőben is sok-sok kihívás várja, a hét folyamán próbára tehetik bátorságukat és erejüket az erdei drótkötélpályákon, kis csoportokban kipróbálhatják az íjászatot és a légpuskalövészetet vagy a vízi buborékot, fa- vagy falmászást. Persze a mindennapos fürdőzés itt sem maradhat el! És ha még maradt erejük a kipilledt gézengúzoknak, kvízjátékok és interaktív játékok színesítik a tábori napokat.

Időpontok:
2018. június 25 - 29. 

2018. július 2 - 6. 

2018. július 16 - 20.

2018. július 23 - 27.

2018. július 30 - augusztus 3.

2018. augusztus 13 - 17.

Ár: 19.900 Ft/hét/fő - az ár tartalmazza a napi fürdőbelépőt, valamennyi programon való részvételt, a gyermek tízóraiját és ebédjét.

Nyári Úszó Tábor (napközis tábor)

A táborban minden délelőtt és délután szakképzett oktatók irányításával úszásoktatást tartunk óvodás és iskoláskorú gyermekeknek, emellett változatos szabadidős programokkal teszik tartalmassá a tábori napokat – képességfejlesztő torna, kézműves foglalkozások, sportfoglalkozások, vidám fürdőzés, erdei drótkötélpálya.

Időpontok:

2018. július 9 - 13. (5-7 éves gyermekek részére) 

2018. július 16 - 20.  (7 éves kortól)

2018. július 30 - augusztus 3.  (5-7 éves gyermekek részére)

2018. augusztus 6 - 10.  (7 éves kortól)

Ár: 19.900 Ft/hét/fő - az ár tartalmazza a napi kétszer egy óra úszásoktatást, valamennyi programon való részvételt, a gyermek tízóraiját és ebédjét.


Múzeumi nyári táborok

 

Csivitelő - tábor a Látványtárban
6-10 éves gyerekeknek

I. turnus: július 2 – július 6.
II. turnus: július 16 – július 20.
III. turnus augusztus 13- augusztus 17.

 

Középpontban: az állat- és növényvilág!

 

Jelentkezés és további információ:
Vizi Péterné múzeumpedagógus
Vasi Múzeumi Látványtár
Szombathely, Pásztor u. 2.
06-20/275-2552
savariamuzped_KUKAC_gmail_PONT_com

 

Részvételi díj: 19.000 Ft/fő
Kedvezmény: testvéreknek, visszatérőknek 2.000 Ft/fő

Régésztábor
5-9. osztályos diákoknak
2018. június 18–22.
Bázishelyszín: Savaria Múzeum

 

Résztvevők száma legfeljebb: 25 fő
A Savaria Múzeum és a Vasi Múzeumbarát Egylet 16. alkalommal hirdeti meg nyári régésztáborát. A résztvevők ezúttal Szombathely és Vas megye középkori emlékeivel ismerkednek a múzeumi foglalkozások és kirándulások során.

 

Regisztráció és további információ:
www.muzeumbarat.hu
Tóth Kálmán múzeumpedagógus, egyleti titkár 

Tel.: +36 30 97 33 328 

E-levél: titkar_KUKAC_muzeumbarat_PONT_hu

 

Napközis táborozók részvételi díja: 19000,- Ft
Bentlakó táborozók részvételi díja: 34000,- Ft
Fizetési határidő: 2018.05.31.

   

A megélt múlt - ókori élménytábor az Iseumban
8-12 éves gyermekeknek

 

I. turnus: 2018. június 25-június 29.
II. turnus: 2018. július 09-július 13.

 

Játékos ismerkedés az ókori egyiptomi kultúra varázslatos világával, a római kor mindennapjaival, Savaria történetével és a régészek munkájával.

 

Jelentkezés és további információ:
Kósi Anita múzeumpedagógus
Iseum Savariense Régészeti Műhely és Tárház
Szombathely, II. Rákóczi F. u. 6-8.
06-20/503-2993; 06-94/900-255
iseumsavariense_KUKAC_gmail_PONT_com

 

Részvételi díj: 19.000 Ft/fő
Kedvezmény: testvéreknek, visszatérőknek 2.000 Ft/fő


A tanulás is lehet kikapcsolódás a Helen Doron nyári táborában!

Színes, élménydús, vidám, kreatív 5 napos programra várják az óvódás és kisiskolás korú gyerkőcöket, mindezt angol nyelven!

Programok:

tematikus napok (8.30-12.30) kézműves foglalkozások fejlesztő feladatok, mondókák, dalok játék és mozgáscentrikus feladatok bel- és kültéren tízórai, gyümölcsök és üdítők korlátlan fogyasztása

Időpontok:

július 2 - 6. augusztus 13 - 17.

Részvételi díj: 18.000 Ft/turnus

Bővebb információ és jelentkezés a Helen Doron Nyelviskolában.
9700 Szombathely, Thököly Imre u. 48.
Tel.: 06/30 267 9339
szombathely_KUKAC_helendoron_PONT_com

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés