Drónt is bevetett a Plazmabeat az új klipjében

A Ság hegyen forgott le a szombathelyi szinti-pop csapat harmadik kisfilmje.
 
 

Drónt is bevetett a Plazmabeat az új klipjében

A Ság hegyen forgott le a szombathelyi szinti-pop csapat harmadik kisfilmje.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Drónt is bevetett a Plazmabeat az új klipjében

A Ság hegyen forgott le a szombathelyi szinti-pop csapat harmadik kisfilmje.

Keresem a szavakat, ez a Plazmabeat legfrissebb dala, amihez pedig nem is olyan rég elkészült a kis videó is. A formáció két tagja Laczó Niki és Asbóth Gergő mesélt a forgatásról.

Niki: Augusztus elején forgattuk a klipet. Egy hat fős stábbal oldottuk meg a munkát.

Gergő: Nagyon meleg volt azon a napon. Ami azért volt érdekes, mert rengeteg külső helyszín van a filmben. De végül is megoldottuk a dolgot.

Hol találtátok ezt a csodaszép természetes helyszínt?

Gergő: Ez a kliprendezőnk ötlete volt, aki egyébként Riba Márió, és innen is köszönjük neki a munkát, és a hihetetlen segítséget. Szóval ő találta meg a helyszínt. Sokat kutakodott az interneten, hogy hol lehet olyan helyszínt találni, ami az ötletének megfelel. Végül a Ság hegyre esett a választás, ami egy vulkán kráter és annyit kell tudni róla, hogy itt forgatták az Eragon című filmet is. Nagyon fantasztikus a hely. Mindenkit arra biztatunk, ha még nem járt ott, menjen el és nézze meg.

Azt mondtátok, hogy szerény hat fős stábbal megoldottátok a dolgot?

Gergő: Mi amúgy is szerény költségvetésből dolgozunk, és a Plazmabeat egyébként is egy hobbi, szóval most is próbáltuk minimális költségekkel megoldani a munkát. A hat fős stáb úgy nézett ki, hogy mi ketten, a bátyám és a nővérem és Niki anyukája segített. Valamint a rendezőnk aki egyben operatőrünk is volt, és csatlakozott hozzánk Tánczos Misi is, a nyugat.hu kollégája, aki a drónfelvételeket készítette. Neki is nagyon-nagyon köszönjük az önzetlen segítséget. Büszkék vagyunk rá, hogy itt a környéken mi vagyunk az elsők akik ilyen technikát is felvonultattunk.

Kinek az ötlete volt a sztori? Niki: A Márió volt az, akinek végül is elfogadtuk az ötletét. Nekünk is volt egyébként koncepciónk, de mivel az övé mindenkinek jobban tetszett, így végül mellette döntöttünk.

Gergő: Elég komplex ez a téma. Bemutatjuk, hogy a világ merre tart, és mit kellene megállítani, hogy ne menjünk a rossz irányba. Felhívás ez egy kicsit, hogy mit ne tegyünk a világgal. Én egy másvilágból érkezett robotot alakítok, aki mindezt végig éli és végül rátalálok a Földanyára, akit pedig a Niki személyesít meg.

De maga a dal nagyon nem erről szól.

Gergő: Hát nagyon nem. Ez egy szerelmes dal, hogy keresem a szavakat. Próbálom elmondani valakinek, hogy mennyire szeretem.

A csapatnak egyébként ez a dal az elsője, a hamarosan elkészülő új nagylemezről. A lemezbemutató buli is megvan már. December 13-án, a Depeche Mode Klub keretein belül, a Pistons Pubban mutatják be az új szerzeményeket. Az új korongon 7-8 dal kap helyet, ám még az is előfordulhat, hogy decemberig bővül a tracklista.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés