A reptéren felejtette a kisbabáját, visszafordult érte a gép

 
 

A reptéren felejtette a kisbabáját, visszafordult érte a gép

 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

A reptéren felejtette a kisbabáját, visszafordult érte a gép

Vissza kellett fordulnia egy szaúdi utasszállítónak, mert az egyik utas a repülőtéren felejtette a kisbabáját - írja a The Independent. A Saudia légitársaság gépe Dzsiddából indult Kuala Lumpurba, de a pilóta nem sokkal később a visszafordulás mellett döntött, mert az egyik kétségbeesett utas azzal fordult a személyzethez, hogy gyereke a beszállókapunál maradt, és azonnal le akar szállni.

A pilóta és a légiirányítók beszélgetéséről videó készült:

A légiirányítók végül engedélyezték a kényszerleszállást, így a repülő visszafordult Dzsiddába. Az utasokat megosztotta a történet, van, aki dicsérte a pilótát a döntéséért, mások az anyát okolták a felelőtlenségéért.

A Newsweek arra emlékeztetett, hogy nem ez volt az első ilyen eset: tavaly októberben egy német pár felejtette ötéves lányát a stuttgarti repülőtéren. Az egyedül bóklászó gyermekre a rendőrök figyeltek fel, később kiderült, hogy a nő és férje külön kocsiban mentek haza a reptérről, és mindketten azt hitték, hogy a másiknál van a gyerek.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés