Sávlezárások lesznek az M1-es mindkét oldalán

 
 

Sávlezárások lesznek az M1-es mindkét oldalán

 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Sávlezárások lesznek az M1-es mindkét oldalán

Az M1-es autópályán Nagyegyháza térségében, a Budapest felé vezető oldalon a külső sávban végeznek csütörtökön burkolatjavítási munkálatokat, szombaton a Győr felé vezető oldalon, míg vasárnap a Budapest felé vezető oldalon zárják le a belső sávot a bicskei csomópontnál a szakemberek.

2018. december 6-án, csütörtökön reggel 9 óra és délután 16 óra között Nagyegyháza térségében, a Budapest felé vezető oldalon a külső sávot lezárják. Torlódás esetén a Tatabánya-Óváros csomópont - 1-es főút - 39-es bicskei csomóponton keresztül kerülhetnek a közlekedők.

2018. december 8-án, szombaton reggel 8 óra és délután 16 óra között Bicske térségében a Győr felé vezető oldalon a belső sávot lezárják. Torlódás esetén a Zsámbék-Herceghalom csomópont – 1-es főút - bicskei csomóponton keresztül kerülhetnek az autósok.

2018. december 9-én, vasárnap reggel 8 óra és délután 17 óra között szintén Bicske térségében, a Budapest felé vezető oldalon a belső sávot lezárják. Torlódás esetén az 39-es bicskei csomópont – 1-es főút - 27-es Zsámbék-Herceghalom csomóponton keresztül lehet elkerülni a torlódó szakaszt.

A terelések visszabontását követően a forgalom a 28-as és a 40-es kilométerszelvények között is az eredeti forgalmi rend áll vissza az M1-es autópályán.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés