Schiffer András távozik, elege lett az LMP-ből

 
 

Schiffer András távozik, elege lett az LMP-ből

 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Schiffer András távozik, elege lett az LMP-ből

Az LMP alapítója, egykori társelnöke és frakcióvezetője, Schiffer András ma reggel meglepő bejelentést posztolt a Facebookra: a mai napon megszüntettem tagsági jogviszonyomat az LMP-ben. - írta.

Az utolsó csepp a pohárban, jegyezte meg üzenetében: „Szabó Szabolcs, a neoliberális Együtt képviselőjének csatlakozása az egykoron általam vezetett parlamenti frakcióhoz. A szabadkereskedelem előrenyomulásának megállítása, a szabad tőkeáramlás elé emelt szociális és ökológiai korlátok védelme: ma egyszerre globális és nemzeti sorskérdés. ”

Bővebben itt olvashatja el, miért is hagyja ott egykori pártját az LMP-s alapító:

Schiffer András

Két évvel ezelőtt úgy léptem vissza a hivatásos politizálástól, hogy addigra az LMP különböző testületei a párt stratégiájának legfontosabb cövekeit már leverték. Akkor azt gondoltam, talán mintát...

Az LMP reagált

Az LMP először is köszönetét szeretné kifejezni Schiffer Andrásnak: nélküle ez a párt nem jött volna létre, és ma nem létezne. Ő rakta le az ökopolitika alapjait Magyarországon és az ő munkája is kellett ahhoz, hogy az LMP ma a régió legerősebb zöldpártja.

Kilépését sajnálattal vesszük tudomásul, ugyanakkor sok sikert kívánunk neki a továbbiakban is.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés