Sima győzelemmel búcsúzott Potocnik az Egis Körmendtől

Nelson extra volt a Jászberényben.
 
 

Sima győzelemmel búcsúzott Potocnik az Egis Körmendtől

Nelson extra volt a Jászberényben.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Sima győzelemmel búcsúzott Potocnik az Egis Körmendtől

Nelson extra volt a Jászberényben.

Rossz formában várhatta a Körmend a mai találkozót, hiszen legutóbbi három mérkőzését rendre elveszítette. A Jászberény két rangadót is megnyert, előbb a Sopront, legutóbb pedig a MAFC-ot győzték le Nikola Lazics tanítványai. A találkozó pikantériája volt, hogy Gasper Potocnik utoljára meccselt a hazaiak kisapdján.

Ferencz triplájával indult a találkozó, az első jászberényi pontokat Wallace szerezte (3-2). Jobban kezdett a Körmend, Csorvási duplája után Fanning is betalált (12-5). Sejfic révén zárkózott a JKSE, de nem sokkal később már kétszámjegyű volt a különbség (17-7). Nelson triplája zárta az etapot, 17-10 volt az állás tízpercnyi játék után.

Fanning hármasa után Davis zsákolt, Nelson vezérletével azonban bejött tíz alá a Jászberény (22-15). Ekkor egy fokozattal feljebb kapcsolt az MTE, jó ritmusban játszott Gasper Potocnik együttese, egy 11-4-es futást produkálva 36-19-re léptek meg Ferenczék. Kétszer is visszajöttek tizenháromra Rakicsék, Hollins 2+1-es akciójával viszont a tizenhat egységnyire hízott a differencia a nagyszünetre (43-27).

Kétség sem férhet ahhoz, hogy a harmadik játékrészben is a vasi csapat akarata érvényesült. Hollins trojkájával már 50-29-re vezettek a hazaiak, a JKSE pedig nem tudott zárkózni. Davis pillanatai következtek, előbb egy ziccert dobott az amerikai, majd zsákolt, Csorvási révén pedig harmincegy volt közte (64-33). A negyed végére minimálisan kozmetikáztak Wallace-ék az eredményen, 64-37-tel várhatták a felek a záró felvonást.

A lényegi kérdések már eldőltek, csupán a különbség nem volt biztos. Ekkor már kiegyenlítődtek az erőviszonyok, és bár a JKSE elkezdett zárkózni, győzelmi esélyei azonban nem voltak. Végül 77-61-gyel ért véget a találkozó, győzelemmel búcsúzott tehát Gasper Potocnik az Egis Körmendtől.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés