Így kell felújítani egy konténert, hogy abból szép iskolaterem lehessen!

A szombathelyi waldorfos szülők megmutatták!
 
 

Így kell felújítani egy konténert, hogy abból szép iskolaterem lehessen!

A szombathelyi waldorfos szülők megmutatták!
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Így kell felújítani egy konténert, hogy abból szép iskolaterem lehessen!

A szombathelyi waldorfos szülők megmutatták!

A Perintparti Szó-fogadó, avagy a szombathelyi Waldorf iskola Sorok utcai épületébe olyan sok gyerek jelentkezett, hogy nem fértek el a főépületben. Mit lehet ilyenkor tenni? Gyereket elküldeni azt nem.

Felállítottak hát egy konténert az iskola udvarán – ez volt a legolcsóbb megoldás – és ide kerültek az elsősök és a másodikosok.

Igen, a konténer olcsó, de nem szép. A városnak sem tetszett.

Így hát már a nyáron elkezdték átalakítani. A Waldorfban alap az ilyen jellegű munkákban a szülők bevonása. Engedélyeket szereztek, festettek, fémszerkezeteket alakítottak át. Csinálta mindenki, amihez értett. És itt a végeredmény. Szép és környezetbe illő.

Megvan a napi pozitívunk!

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés