Szinte már biztos, hogy ki lesz a Haladás új edzője

Legkésőbb hétfőn kiderül a hivatalos döntés.
 
 

Szinte már biztos, hogy ki lesz a Haladás új edzője

Legkésőbb hétfőn kiderül a hivatalos döntés.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Szinte már biztos, hogy ki lesz a Haladás új edzője

Legkésőbb hétfőn kiderül a hivatalos döntés.

Nemrég írtuk, hogy a szerdai Haladás Stadion avatója előtt, a születésnapján menesztette Pacsi Bálint vezetőedzőt a Szombathelyi Haladás klubvezetése. A gálameccsen Vörös Csaba vezette a szombathelyieket, és azóta is megy a találgatás, hogy ki ül le a Hali kispadjára.

Azt is megírtuk, hogy információink szerint több jelölt is van a zöld-fehérek vezetőedzői posztjára. A kalapban benne van Egervári Sándor, Prukner László és egy harmadik jelölt, akiről csupán annyit tudunk, hogy a szlovák labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya.

Egy ideig Supka Attila volt a Haladás egyik legkomolyabb jelöltje, de őt nem engedte el az NB II-es Szeged-Grosics.

A Rangadó most viszont azt írja, hogy Egervári Sándor és László Csaba kiestek a kalapból. Egervári tartja magát ahhoz, hogy idény közben nem vesz át klubcsapatot. Egervári azonban állítólag kijelentette: januártól vállalná a feladatot, de csak azzal a feltétellel, ha akkor még van reális esélye a bennmaradásra a csapatnak.

A csakfoci.hu arról írt, hogy László Csabát is ki lehet húzni a listáról, hiszen időközben a skót másodosztályú Dundee United együtteséhez írt alá.

A Rangadó információi szerint felmerült még egy horvát edző neve is, aki a Hali egyik hazai mérkőzését már Sopronban megtekintette.

A horvát edzőnek viszont kevés az esélye, hiszen külföldi, itthon szinte ismeretlen. Tehát László Csaba, Egervári Sándor és Supka Attila kilőve, így marad Prukner László. Prukner 2011-ben a Ferencvárossal bronzérmet nyert, de ez már meglehetősen régen volt. Viszont az előző idényben Magyar Kupa-elődöntőbe, valamint az NB II-be juttatta a harmadosztályú Budafokot.

Kíváncsian várjuk, hogy végül kit választanak. Az biztos, hogy legkésőbb hétfőn lehet döntés.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés