Szombaton egymásnak feszül a két szombathelyi kézilabda csapat

A Haladás fogadja az SZKKA-t.
 
 

Szombaton egymásnak feszül a két szombathelyi kézilabda csapat

A Haladás fogadja az SZKKA-t.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Szombaton egymásnak feszül a két szombathelyi kézilabda csapat

A Haladás fogadja az SZKKA-t.

Szombaton délután öt órakor rendezik meg a női NB I/B-s női kézilabda bajnokság szombathelyi rangadóját, a Szombathelyi Haladás - Swietelsky-Szombathely KKA-t. Mindkét csapat győzelemmel hangolt a derbire: a 21. fordulóban az SZKKA hazai pályán a Csurgót 38-23-ra, a Haladás pedig idegenben a sereghajtó VKLSE Győrt ütötte ki 50-32-re.

A mérkőzés előtt a csapatok weblapjain saját játékosait szólaltatta meg az esélyekről.

Schneider Éva, a Haladás kézilabdázója így nyilatkozott:

„Nyerni szeretnénk, mindenképpen a két pont megkaparintása a cél. Jó csapat a Haladás, az új igazolásoknak köszönhetően pedig sokat erősödtek. Mindenképpen egy küzdelmes, lüktető ,és magas színvonalú találkozót várok. Remélem a kilátogatóknak egy maradandó kézilabda-élményben lesz részük. Feltétlenül szeretnénk megnyerni a találkozót.”

Az SZKKA csapatkapitányát és kapusát szólaltatta meg.

Mayer Maja, csapatkapitány: a szokásos módon készültünk, védekeztünk, támadtunk, videóztunk! Józsa Krisztián vezetőedzőnk minden egyes meccsre maximálisan felkészít bennünket. Egy jó meccset szeretnénk játszani, szerintem nem lesz egyszerű, de a legjobbat szeretnénk kihozni magunkból és akkor nyerhetünk!

Schneck Réka, játékos: ez mindig speciális mérkőzés itt Szombathelyen, tabella állásától független ez rangadó lesz a javából. Szerintem a futás és a küzdés lesz a főszerepben. Az őszi meccsből kiindulva, izgalmas meccsre számítok, de mindenképp magabiztos végső győzelmet remélek.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés