Akár akadálypályának is hívhatjuk innentől kezdve a Rohonci utat

 
 

Akár akadálypályának is hívhatjuk innentől kezdve a Rohonci utat

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Akár akadálypályának is hívhatjuk innentől kezdve a Rohonci utat

Még mindig rendkívüli állapotok uralkodnak a forgalmas szombathelyi úton. Az aszfaltozás már alakulgat, de közlekedni szinte még mindig nagyobb kihívást jelent, mint az, hogy megtanuljunk repülni. A káoszra, ami közlekedés szempontjából egész Szombathelyen uralkodik, ugyanis ezen új készség kifejlesztése lenne a legjobb megoldás.

Kollégánk ma egy újdonságra lett figyelmes a Rohonci nevet viselő akadálypályán. Hogy még kalandosabb legyen az út, a bukkanókhoz, kátyúkhoz és terelőtáblákoz most még egy pár aknafedőt is hozzácsaptak. Biztos nagyon ragaszkodtak egymáshoz, ezért kellett őket ilyen közel rakni. Nem lőjük le a poént, hogy mikor érkezik majd el a gyanútlan sofőr az izgalmas útszakaszhoz, de nem nehéz beazonosítani a képről.

„Ezzel a képpel szeretném definiálni a sztereó csatorna fogalmát.

(Nem árulom el a helyszínt, hol fotóztam, bár apró jelekből rájöhetnek, akik eléggé szemfülesek.)

A tanulóvezetőket kicsit megtréfálhatja, amikor az oktató utasítást ad, hogy a csatornafedeleket vegyék két kerék közé...”

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés