A felújított Perintparti sétány átadása 

Tegnap szóltunk, ma eltűnt a felesleges tábla a Perint parti sétány kerékpárútjáról

60 millió forintot fizettünk 500 méter aszfaltért.
 
 

Tegnap szóltunk, ma eltűnt a felesleges tábla a Perint parti sétány kerékpárútjáról

60 millió forintot fizettünk 500 méter aszfaltért.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Tegnap szóltunk, ma eltűnt a felesleges tábla a Perint parti sétány kerékpárútjáról

60 millió forintot fizettünk 500 méter aszfaltért.

Kedden írtam róla, hogy egy teljesen felesleges tábla került ki Szombathelyen a Perint parti sétány megújult kerékpárútjának egyik szakaszára. A tábla ugyanis azt jelezte, hogy a gyalogút és a bicikliút is véget ér, holott még kilométereken át folytatódik.

Úgy néz ki nem csak mi ítéltük meg úgy, hogy a tábla teljesen feleslegesen van kihelyezve. Ma délután egy sajtótájékoztató keretében adták át az utat, ezért megint arra lófráltunk. Legnagyobb megdöbbenésünkre, pedig azt vettük észre, hogy

a tábla mára eltűnt.

Tábla nélkül azért a polgármester elmondta, hogy 500 méteren újult meg a járda és a kerékpárút, ez összesen 2500 négyzetmétert jelent. Ez pedig 60 millió forintjába került a város adófizetőinek. A kivitelezők egy úgynevezett remix technológiát alkalmaztak, aminek az a lényege, hogy az aszfalt két rétegben került lerakásra.

Az eseményen jelen volt Nemény András az Éljen Szombathely! - MSZP - DK - Együtt frakció vezetője. Nemény elmondta, hogy három évvel ezelőtt az út javítását a körzet képviselője Czeglédy Csaba kezdeményezte. Akinek a nevében ő most szeretné mindenkinek megköszönni a segítséget. Ahogy mondta, ebben minden városlakó pénze benne van. Sok még a tennivaló, ilyen például a csapadékvíz elvezetés korszerűsítése is. De hasonló kezdeményezések kellenek, ahhoz, hogy további járdás, utak, kerékpárutak újuljanak meg és ne csak a belvárosban.

A Fidesznél nincs napirenden a körzet kérdése

A mai sajtó eseményen Puskás polgármester mellett, Illés Károly alpolgármester és Lendvai Ferenc tanácsnok vett részt. Nekünk feltűnt, hogy az utóbbi időben Lendvai szinte mindig ott van a Derkovits lakótelepen, ha valamit át kell adni, vagy lakossági fórum keretében kell egyeztetni a lakókkal, így megkérdeztük, hogy esetleges időközi választásokon őt indítaná e a Fidesz a körzetben. (Czeglédy Csaba mandátuma várhatóan júniusban lejár, mivel akkor telik le az az egy év, ami alatt, ha egyszer sem jelenik meg a közgyűlésen, akkor érvényét veszti a megbízatása.)

- A körzetnek jelenleg van hivatalban lévő képviselője, így mi nem foglalkozunk ezzel a kérdéssel. Nincs napirenden - kaptuk a választ.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés