Több diák is repülhet a balatonfüredi iskolából

Valami nincs rendben.
 
 

Több diák is repülhet a balatonfüredi iskolából

Valami nincs rendben.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Több diák is repülhet a balatonfüredi iskolából

Valami nincs rendben.

A történet a múlt héten kezdődött, amikor Balatonfüreden közel harminc-negyven középiskolás otthonában razziát tartott a rendőrség. Az egyenruhások a hajnali órákban érkeztek,drogot kerestek, illetve a gyerekeket, akiktől vért és vizeletmintát vettek, akiket végül elő is állítottak. Az Index értesülései szerint kábítószerrel kapcsolatban indult eljárás a fiatalokkal szemben.

Az érintett gyerekek szülei elmondták, hogy az ügy nem új keletű, már a tavasszal kezdődött. Kiderült, hogy az iskolai kézilabdacsapat fele füvet szívott. Természetesen azonnal kirúgták a diákokat a csapatból, azonban az egyik tanár nem hagyta ennyiben az egészet: feljelentést tett a rendőrségen.

Ezután kihallgatták a tanulókat, akikkel szüleik nem lehettek jelen a meghallgatás során, aminek az lett a következménye, hogy minden gyerek beismerte, kivel, mikor és hol szívott.

Másnap azonban újabb fordulatot vett az ügy: igazgatónő hárompercenként egyesével behívta magához a diákokat, és ott az összes érintett gyerekkel közölte:

Vagy keresnek maguknak egy másik iskolát – amire két hetet kaptak –, vagy fegyelmi eljárással kicsapják őket.

A szülők természetesen azonnal felkeresték az igazgatónőt, aki azonban meghallgatni sem volt hajlandó őket. Többen sérelmezték, hogy az iskola vezetője semmiféle előzetes tájékoztatást nem adott nekik az esetről, így egyik pillanatról a másikra azzal kellett szembesülniük, hogy a gyereküknek néhány nappal a vakáció előtt kell új iskolát keresniük.

A diákok szülei elkeseredésükben a polgármesterhez fordultak. AZ értesülések szerint ő sem járt nagyobb sikerrel, hisz az igazgatónő őt is és az alpolgármestert sem volt hajlandó meghallgatni.

Az igazgatónő azonban egyelőre tagad. Állítása szerint, ötlete sincs, hogy honnét származhatnak a fals információk, szerinte biztosan unatkoznak az emberek.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés